«ПРИГОТУВАННЯ КОТЛЕТНОЇ МАСИ З М’ЯСА ТА НАПІВФАБРИКАТІВ З НЕЇ»

Про матеріал
МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА УРОКУ З ПРЕДМЕТУ «ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ З ОСНОВАМИ ТОВАРОЗНАВСТВА» НА ТЕМУ: «ПРИГОТУВАННЯ КОТЛЕТНОЇ МАСИ З М’ЯСА ТА НАПІВФАБРИКАТІВ З НЕЇ», ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ПРОФТЕХОСВІТИ. НАВЧАЛЬНЕ ВІДЕО "Приготування котлетної маси з м'яса" https://youtu.be/j6PF9Iv49f4 НАВЧАЛЬНЕ ВІДЕО " Приготування напівфабрикатів з м'яса" https://www.youtube.com/watch?v=xGJrOAkLU48 ВІДЕОУРОК https://www.youtube.com/watch?v=rXy0R2LsCWk
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Кроссенс{5940675 A-B579-460 E-94 D1-54222 C63 F5 DA}321498567

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Відділення по виготовленню та реалізації напівфабрикатів

Номер слайду 4

Інструкція гри. Мета гри: вибрати та закупити м'ясо, визначити його якість та ознайо-митись із технологією приготування котлетної маси з мя’са та напівфабрика-тів відповідно до державного стандарту. Правила гри: 1. Керівник групи, який буде представляти спільну думку групи та визначати послідовність виступу учнів, піднімаючи прапорець;2. За кожну відповідь група буде отримувати фішку яка оцінюється в один бал;3. Відповідаючи ви не повинні викрикувати з місця, перебивати інших, поважати один одного.

Номер слайду 5

Продаж м'яса на стихійному ринку, центральному ринку, та в магазині.

Номер слайду 6

1. Технологічний процес обробки м'яса. Знайди пару https://learningapps.org/display?v=p03incg9n20

Номер слайду 7

Технологічний процес обробки м'яса. РОЗМОРОЖУВАННЯ(повільне,швидке); зачищання забруднених місць; видалення клейма; обмивання; обсушування( теплим повітрям протягом .-1.5год, а бо за допомогою полотняної серветки); розрубування туш на частини; обвалювання; жилкування і зачищання від сухожилок, жиру, плівок; приготування напівфабрикатів.

Номер слайду 8

Тема програми: М'ясо, птиця, субпродукти: механічна обробка, приготування напівфабрикатів. Тема уроку: Приготування котлетної маси з м'яса та напівфабрикатів з неїМета уроку: Ознайомитись з приготуванням котлетної маси з м'яса та напівфабрикатів таких як: котлети, биточки, шніцель, зрази, тюфтелі та рулет.

Номер слайду 9

Частини м'яса з яловичини для приготування котлетної маси. Котлетне м'ясо яловичини– м’якоть шийної частини, пахвини, обрізки.

Номер слайду 10

Частини м'яса з свинини, баранини, телятини для приготування котлетної маси. Котлетне м'ясо – м’якоть шийної частини і обрізки баранини, козлятини і телятини, а свинини тільки обрізки. Баранина Телятина Свинина

pptx
Додано
11 березня
Переглядів
23
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку