Зберігаємо спокій. Віримо в ЗСУ. Разом до перемоги!
Toggle navigation
Журнал
Бібліотека
Тести
Помічник
AI
Підвищення кваліфікації
Всі можливості
Вебінари
Конференції
Курси
Конкурси
Олімпіада
Інше
Чат
AI
Лабораторні
Проєкти
×
Я учень
Вхід
Реєстрація
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Увійти
Натальченко Катерина Михайлівна
викладач
Розробки та тести
Знайдено 5 матеріалів
pdf
Карвінг декоративне оздоблення овочів та фруктів
26 березня 2024
docx
«Карвінг- декоративне вирізування з овочів та фруктів»
26 березня 2024
pdf
Збірник навчальних відео Модуль РН3. Готувати страви з яєць, молока та молочних продуктів
26 березня 2024
docx
Урок «Технологія приготування та відпуск страв з яєць: яйця варені. Вимоги до якості
25 березня 2024
pptx
«ПРИГОТУВАННЯ КОТЛЕТНОЇ МАСИ З М’ЯСА ТА НАПІВФАБРИКАТІВ З НЕЇ»
11 березня 2024
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку
Додати розробку
Реєстрація на сайті «На Урок»
Зареєструватись за допомогою Facebook
Зареєструватись за допомогою Google
або
Прізвище
Ім'я
Email
Пароль
Реєструючись, ви погоджуєтеся з
угодою користувача
та
політикою конфіденційності
.
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Спробуйте увійти
×
Давай дружити!
Оновлення «На Урок» — в кожну стрічку Facebook
Дякую, Я вже давно з вами
×
Розсилка «На Урок»
Ми надсилатимемо наші цікаві та дуже корисні статті щоп’ятниці
Ваш e-mail
Підписатись
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!