Про використання мобільних телефонів під час навчального процесу

Про матеріал
Про використання мобільних телефонів під час навчального процесу Наказ Міністерства освіти і науки України 24.05.07 № 420 Не є власною розробкою!!!
Перегляд файлу

 

Про використання мобільних телефонів

під час навчального процесу

 

 

Наказ Міністерства освіти і науки України
24.05.07                                                                                                                     № 420

 

   На виконання рішення колегій Міністерства освіти і науки України, Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства України у спра­вах сім'ї, молоді та спорту від 27 квітня 2007 року та з метою підвищен­ня рівня організації навчально-виховного процесу

 

наказую:

 

  1. Заборонити з 1 вересня 2007 року використання мобільних теле­фонів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закла­дах усіма учасниками навчально-виховного процесу під час проведен­ня навчальних занять.

 

  1. Міністрові освіти і науки Автономної Республіки Крим, началь­никам управлінь освіти і науки обласних, Київської та Севастопольсь­кої міських державних адміністрацій, керівникам вищих, професій­но-технічних та загальноосвітніх навчальних закладів за участю учнівського, студентського, батьківського та інших органів самовряду­вання визначити порядок користування мобільним зв'язком у на­вчальних закладах.

 

  1. Відділу позашкільної освіти, виховної роботи та захисту прав дитини (Рудковська Р.А.), Українському науково-методичному цент­ру практичної психології та соціальної роботи (Панок В.Г.) спільно із Академією педагогічних наук України, Академією медичних наук України вивчити питання і розповсюдити науково-обгрунтовані дані щодо впливу мобільного зв'язку на стан психічного та фізичного здоров'я дітей.

 

  1. Директору Українського державного центру позашкільної освіти (Ткачук В.В.) спільно із операторами стільникового зв’язку до 1 верес­ня 2007 року розробити Положення Всеукраїнського конкурсу на кра­ще використання мобільних телефонів для отримання інформації в усіх галузях знань.

 

  1. Опублікувати даний наказ в «Інформаційному збірнику Міністер­ства освіти і науки України» та розмістити на сайті міністерства.

 

  1. Контроль за виконанням даного наказу покласти на першого зас­тупника міністра Жебровського Б. М.

 

 

Міністр   С. М. Ніколаєнко

doc
Пов’язані теми
Інформатика, Інші матеріали
Додано
13 березня 2023
Переглядів
92
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку