Продовження твору Козака Швайки(творче завдання)

Про матеріал
Продовження твору Козака Швайки(творче завдання). Це для книжки Українська Література 6 клас Заболотний.
Перегляд файлу

Продовження твору "Джури козака Швайки"

image

      Розділ 1

Кишкевичу вдалося втекти з Кам'яного острова, але він не був спокійний. Він знав, що Швайко і його джури не залишать його без покарання. Він вирішив сховатися в татарській Орді, де його могли б захистити татарські мурзи.Тим часом Швайко був у розпачі. Він втратив свого учня і друга, а також знав, що кишкевич небезпечний для України. Він вирішив наздогнати зрадника і покарати його.

        Розділ 2

Швайко вирушив у погоню за кишкевичем. Він взяв із собою Грицика і Санька, а також кількох вірних козаків.Погоня була довгою і важкою. Козаки їздили лісами, степами і горами, переправлялися через ріки і озера. Вони стикалися з різними небезпеками, але завжди знаходили вихід.

         Розділ 3

Нарешті, козаки наздогнали кишкевича. Він був у татарському таборі, де його зустріли з радістю. Мурзи були вдячні кишкевичу за те, що він допоміг їм у війні проти козаків.Швайко і його козаки напали на татарський табір. Вони вбили багатьох татар, а кишкевича взяли в полон.          Розділ 4

Швайко відвіз кишкевича на Кам'яний острів. Він віддав його в руки козаків, які вирішили покарати зрадника.

Кишкевича прив'язали до стовпа і почали катувати. Він каявся в своїх гріхах і просив про помилування, але козаки не пощадили його. Вони вбили кишкевича і кинули його тіло в море.

         Розділ 5

Грицик і Санька залишилися на Кам'яному острові. Вони допомагали Швайкові в його справах, а також вчилися у нього козацького ремесла.

Одного разу козаки зустріли на острові галерників, які були полонені татарами. Козаки врятували галерників і відвезли їх додому.

          Розділ 6

Швайко був гордий своїми учнями. Він знав, що вони виростуть справжніми козаками.Козаки залишилися на Кам'яному острові, де вони продовжували боротися за свободу України.

Кінець

Пригоди, які трапилися з Грициком і Саньком на острові.У вільний час Грицик і Санька досліджували острів. Вони знайшли на ньому багато цікавих речей, зокрема старовинні руїни і скарби.Одного разу хлопці зустріли на острові дивного чоловіка. Він був одягнений в старовинний одяг і говорив дивною мовою. Грицик і Санька зрозуміли, що це чарівник.

Чарівник розповів хлопцям, що він є хранителем острова. Він сказав, що хлопці повинні допомогти йому вберегти острів від злих сил.Грицик і Санька погодилися допомогти чарівникові. Вони вступили в бій з злими силами і перемогли їх.Чарівник був вдячний хлопцям за допомогу. Він подарував їм чарівні речі, які допоможуть їм у їхніх пригодах.Грицик і Санька продовжували досліджувати острів. Вони дізналися багато нового про його історію і природу.Хлопці виросли на острові і стали справжніми козаками. Вони завжди пам'ятали про допомогу чарівника і про те, що вони повинні захищати острів від зл

pdf
Додано
12 лютого
Переглядів
60
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку