Проект "Доброта поряд з нами"

Про матеріал
Проект "Доброта поруч з нами" мав відповісти на запитання " Чи врятує доброта світ" Під час роботи над питаннями проекту були створені творчі групи:соціологи, кореспонденти і аналітики. Соціологи з допомогою батьків проводили опитування серед жителів мікрорайону і серед учнів гімназії. Кореспонденти по творам літератури і періодичних питань шукали сліди доброти в нашому житті. Аналітики підвели підсумки проведеної роботи. Результатом роботи над тематичними питаннями стали твори учнів, добір малюнків по темі, виконання творчих завдань,створення презентації.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Опис проекту Назва проекту: Доброта поряд з нами. Основні питання: Ключове питання: Чи врятує доброта світ? Тематичні питання: Ми живемо в світі доброти? Чи існує в світі доброта? Чи змінить доброта світ? Стислий опис: Під час роботи над питаннями проекту були створені творчі групи:соціологи, кореспонденти і аналітики. Соціологи з допомогою батьків проводили опитування серед жителів мікрорайону і серед учнів гімназії. Кореспонденти по творам літератури і періодичних питань шукали сліди доброти в нашому житті. Аналітики підвели підсумки проведеної роботи. Результатом роботи над тематичними питаннями стали твори учнів, добір малюнків по темі, виконання творчих завдань,створення презентації.

Номер слайду 2

Доброта поряд з нами.

Номер слайду 3

Чи змінить світ доброта? Що таке доброта? Що керує нашими вчинками? Яку людину ми називаємо доброю? Що можна змінити в житті людей за допомогою доброти? Чи можна щось змінити в житті? Якими шляхами це можна зробити?

Номер слайду 4

1 група:Аліна,Артур, Ємілій. Добирали ілюстраціі,на яких показано добрі стосунки.

Номер слайду 5

Дивлюсь… Дивуюсь… І пишу...

Номер слайду 6

А Ксенія , Богдан та Іринка вивчали тему доброти у творчості письменників В.Сухомлинського, М.Стеценка, Б. Комара та в українських народних казках.

Номер слайду 7

Юля ,Емілія, Нікіта та Марина добирали з періодичної літератури приклади існування доброти в сучасному житті.

Номер слайду 8

Ми з допомогою батьків провели опитування серед жителів мікрорайону і учнів нашої гімназії. Чи існує в світі доброта? Дорослі Діти

Номер слайду 9

Чи змінить доброта світ? Чи врятує вона світ?

Номер слайду 10

Чи просто бути добрим?

Номер слайду 11

В результаті дослідницької роботи у нас виникла дискусія на тему: Чи існує доброта? Доброта поряд з нами. Доброти немає.

Номер слайду 12

За час роботи в нас виросло Дерево Доброти.

Номер слайду 13

Дослідивши зібрані матеріали,ми дійшли висновку: Життя існує, тому що існує доброта. Життя - це результат існування любові і доброти..

Номер слайду 14

Ми гарно попрацювавали...

ppt
Пов’язані теми
Українська література, Розробки уроків
НУШ
Інкл
Додано
24 лютого 2023
Переглядів
176
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку