Проєкт «ЕКОЛОГІЧНА КУЛЬТУРА ПОЧИНАЄТЬСЯ З НАС»

Про матеріал
Мета екопроєкту: розвиток інтересу учнів, прагнення до пізнання природи; виховання культури поведінки, відповідальності за свої вчинки у природі; формування екологічної компетентності,здатності та вмінь піклуватися про природні об'єкти та своє здоров'я;  екологічно спрямована діяльність.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СЕРЕДНЯ ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА №35»КАМ’ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИПРОЄКТ 7 КЛАСУ«ЕКОЛОГІЧНА КУЛЬТУРА ПОЧИНАЄТЬСЯ З НАС»

Номер слайду 2

Природа неповторна, як картини Рафаеля: знищити - легко, відновити – неможливо…

Номер слайду 3

Екологічне виховання – єдність екологічної свідомості та поведінки, гармонійної з природою. Свідомість формують знання і переконання. Шляхи здійснення екологічного виховання-Уроки милування природою;-самостійна дослідницька робота учнів під керівництвом вчителя;-туристсько-краєзнавча робота;-виховні заходи (ігри-подорожі, творчі години, творчі справи, художньо-естетичні бесіди);-створення проєктів;участь у трудових десантах (прибирання довкілля, насадження рослин).

Номер слайду 4

Мета екопроєкту:розвиток інтересу учнів, прагнення до пізнання природи;виховання культури поведінки, відповідальності за свої вчинки у природі; формування екологічної компетентності,здатності та вмінь піклуватися про природні об'єкти та своє здоров'я; екологічно спрямована діяльність.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Акція «Годівничка – пташина їдальня»Виготовлення та розвішування годівниц

Номер слайду 7

УЧАСТЬ В ОБЛАСНОМУ ЕКОКОНКУРСІ

Номер слайду 8

Збільшуємо кількість зелених насаджень 

Номер слайду 9

ДОГЛЯД ЗА КВІТНИКАМИЗАЛУЧАЄМО ДО УЧАСТІ В ПРОЄКТІ БАТЬКІВ

Номер слайду 10

БАТЬКИ ЗАЛЮБКИ БЕРУТЬ УЧАСТЬ У ПРОЄКТІ…

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

ЕКОВИЇЗДИ В ЛІС

Номер слайду 14

РЕЗУЛЬТАТИ:-різнобічне глибоке знання про навколишнє середовище (природне та соціальне); -наявність світоглядних ціннісних орієнтацій щодо природи, відповідальне ставлення до природи та свого здоров’я;-безпосередня участь у природоохоронній роботі, передбачення можливих негативних наслідків природоперетворювальної діяльності людини.

Номер слайду 15

Людина була і завжди залишиться сином природи, і те , що ріднить її з природою, повинно використовуватися для її залучення до багатства духовної культури. В. О. Сухомлинський

pptx
Додано
17 липня 2021
Переглядів
632
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку