Проект на тему харчові добавки

Про матеріал
Це презентація на 1 слайд . В презентації я зібрав все найважливіше . Ця презентація призначена для ЗБТД ,але я ненайшов її у списку тому поставив Основи Здоров'я.Зроблено учнем 6-в класу 25 Ліцеї
Перегляд файлу

 ПРОЕКТ НА ТЕМУ ХАРЧОВІ ДОБАВКИ

ХАРЧОВІ ДОБАВКИ - ЦЕ ЗАГАЛЬНА НАЗВА ПРИРОДНИХ АБО СИНТЕТИЧНИХ ХІМІЧНИХ РЕЧОВИН, ЩО

ДОДАЮТЬСЯ В ПРОДУКТИ ХАРЧУВАННЯ З МЕТОЮ НАДАННЯ ЇМ ПЕВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ (ПОЛІПШЕННЯ

imageСМАКУ І ЗАПАХУ, ПІДВИЩЕННЯ ПОЖИВНОЇ ЦІННОСТІ, ЗАПОБІГАННЯ ПСУВАННЯ ПРОДУКТУ), ЯКІ НЕ ВЖИВАЮТЬСЯ В ЯКОСТІ САМОСТІЙНИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ. СПРАВЖНІЙ РОЗКВІТ ВИКОРИСТАННЯ ПОЧАВСЯ XX СТ. – ХАРЧОВОЇ ХІМІЇ.

ХАРЧОВИХ ДОБАВОК НА СЬОГОДНІШНІЙ ДЕНЬ ІСНУЄ ВЕЛИЧЕЗНА КІЛЬКІСТЬ У ВИРОБНИЦТВІ

ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ. СЕРЕД НИХ ВИДІЛЯЮТЬСЯ БЕЗПЕЧНІ, ШКІДЛИВІ І НЕБЕЗПЕЧНІ. ХАРЧОВА

ДОБАВКА НА УПАКОВЦІ ПОЗНАЧАЄТЬСЯ БУКВА Е З ОСОБЛИВИМ НОМЕРОМ. ВАЖЛИВО ЗНАТИ, ЩО

ПРАКТИЧНО У ВСІХ ПРОДУКТАХ Є ЦЕ Е, ТОБТО ХАРЧОВІ ДОБАВКИ. І ЯКЩО НА УПАКОВЦІ ВІДСУТНІЙ ЗАПИС ПРО ХАРЧОВУ ДОБАВКУ, ЦЕ ЩЕ НЕ ОЗНАЧАЄ, ЩО ЇЇ НЕМАЄ.

ХАРЧОВИХ ДОБАВОК НА СЬОГОДНІШНІЙ ДЕНЬ ІСНУЄ ВЕЛИЧЕЗНА КІЛЬКІСТЬ У ВИРОБНИЦТВІ

ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ. СЕРЕД НИХ ВИДІЛЯЮТЬСЯ БЕЗПЕЧНІ, ШКІДЛИВІ І НЕБЕЗПЕЧНІ. ХАРЧОВА

ДОБАВКА НА УПАКОВЦІ ПОЗНАЧАЄТЬСЯ БУКВА Е З ОСОБЛИВИМ НОМЕРОМ. ВАЖЛИВО ЗНАТИ, ЩО

ПРАКТИЧНО У ВСІХ ПРОДУКТАХ Є ЦЕ Е, ТОБТО ХАРЧОВІ ДОБАВКИ. І ЯКЩО НА УПАКОВЦІ ВІДСУТНІЙ ЗАПИС ПРО ХАРЧОВУ ДОБАВКУ, ЦЕ ЩЕ НЕ ОЗНАЧАЄ, ЩО ЇЇ НЕМАЄ.

ПОТРІБНО УВАЖНІШЕ ЧИТАТИ НАПИСИ НА ЕТИКЕТКАХ. НЕ ДИВЛЯЧИСЬ, МОЖНА КУПИТИ КРОХМАЛЬ ЗІ

СМАКОМ, ЗАПАХОМ І КОЛЬОРОМ КОВБАСИ. ДЕЯКІ ДОБАВКИ ШКІДЛИВІ У ВЕЛИКИХ КІЛЬКОСТЯХ АЛЕ,

КАНЦЕРОГЕНИ МАЮТЬ ВЛАСТИВІСТЬ НАКОПИЧУВАТИСЯ В ОРГАНІЗМІ. ТАК ЩО, З ЧАСОМ ЦЕ ДАСТЬ ПРО

СЕБЕ ЗНАТИ. БУДЬ-ЯКА МОДИФІКАЦІЯ ПРОДУКТІВ РОБИТЬ ЇХ ПОТЕНЦІЙНО НЕБЕЗПЕЧНИМИ ДЛЯ

ЗДОРОВ'Я. ВЖИВАННЯ СИНТЕТИЧНИХ ПІДСИЛЮВАЧІВ СМАКУ ТА КОЛЬОРУ - ОБМАН ВЛАСНОГО ОРГАНІЗМУ.

ЗРОБИВ УЧЕНЬ 6-В КЛАСУ  ЛІЦЕЙ 25

pdf
Додано
27 листопада 2023
Переглядів
85
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку