Проект " Наш світ врятує доброта"

Про матеріал
Тема проекту Безцінним скарбом є людське життя. Воно дається людині тільки раз, тому так хочеться якомога більше побачити, досягти, створити. Життя чогось варте, коли людина залишає по собі слід в історії, в серцях людей. Хто я? У чому моє призначення? Ці питання, напевно, задавали собі кожен юнак чи дівчина. Я впевнена, що час від часу треба звітувати перед собою про те, що зробив корисного. «Перший обов’язок людини є обов’язок по відношенню до власної честі», - сказав Марк Твен. Другим, є доброта, скромність, милосердя – основні принципи людського буття. Наша школа – це велика і дружна сім’я. Мені хотілося б, щоб у нашій сім’ї панували добро і взаємоповага. Я запропонувала в цьому навчальному році втілити в життя соціальний проект «Дорогою добра», для того, щоб глибше ознайомити учнів із традиціями доброчинності як історичними та духовними надбаннями українського народу, популяризувати благодійність серед учнів і вчителів Красненського ліцею Перегінської ТГ , а також серед громадськості села та району. Мета проекту Вічна боротьба добра і зла • ознайомити учнів із традиціями доброчинності як історичними та духовними надбаннями українського народу, його національною спадщиною; • практичне формування в учнів ціннісних (гуманістичних, громадських і духовних )орієнтирів; • розвивати бажання робити добро безкорисливо; • вчити аналізувати власні вчинки,давати їм оцінку з боку моралі,етикету.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Будьте милосердні,як Отець ваш,що на Небесах» (Лк.6:36)  

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Покликання людини -творити добро.Вічна боротьба добра і зла.   ознайомитися із традиціями доброчинності як історичними та духовними надбаннями українського народу, його національною спадщиною; практичне формування ціннісних (гуманістичних, громадських і духовних )орієнтирів; розвивати бажання робити добро безкорисливо; вчитися аналізувати власні вчинки,давати їм оцінку з боку моралі,етикету.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Етапи роботи над проектом І.Підготовчий: 1) визначення мети і теми проекту; 2) розробка і формулювання підтем. II. Планування роботи над проектом (пропонуються джерела і способи одержання інформації). III. Пошук, накопичення, систематизація і опрацювання інформації. IV. Реалізація проекту (позакласні заходи, творчі конкурси, доброчинна діяльність). V. Оформлення результатів (доповіді, творчі роботи, презентація). VI. Звіт про роботу. VII. Підведення підсумків роботи.  

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Конкурс віршів та власних поезій про доброту та милосердя «Від серця до серця хай іде доброта». Конкурс плакатів «Я бачу, що добро все ж є»(5-11 класи).   Конкурс малюнків «Я хочу миру на землі»(1-4 класи)   «Від серця до серця хай іде доброта»

Номер слайду 8

Години спілкування «Чи сучасні зараз поняття «доброта» і «милосердя»

Номер слайду 9

Доброчинна акція «Милосердя» Благодійна шкільна ярмарка Звіти класів про добрі справи

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Благодійний концерт «Наш світ врятує доброта»

Номер слайду 12

Врятує світ краса- Завжди так говорили. Тепер врятує світ лиш доброта, Бо однієї вже краси занадто мало. Тож,люди на Землі, Спішіть добро творити, Щоб нам не згинути у морі зла. Щоб кожен міг серед краси прожити У царстві справедливості й добра.

ppt
Додано
23 січня
Переглядів
59
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку