Проєкт "Пташина їдальня"

Про матеріал

Проєкт "Пташина їдальня" призначений для роботи з дітьми 1 класу. Цей проєкт з предметів "Я досліджую світ" та "Дизайн і технології".

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Проєкт :«Пташина їдальня»1 клас

Номер слайду 2

Актуальність. Зима – важка пора для птахів. Узимку їм стає важко здобувати поживу, і найбільше пташок гине не від холоду, а від голоду. Потрібно дізнатися, чим можна підгодовувати птахів.

Номер слайду 3

Мета: Ознайомити здобувачів освіти із видами птахів, які перебувають у нашій місцевості у зимовий період;Навчити учнів допомагати птахам узимку, облаштовувати пташині «їдальні»;Розвивати навички пізнавально-дослідницької діяльності при пошуку інформації, розвивати потребу до здобуття нових знань;Виховувати любов до природи, турботливе ставлення до пернатих друзів.

Номер слайду 4

Характеристика проєкту: За діяльністю: пізнавально-дослідницький;За тривалістю: середньотривалий;За кількістю навчальних предметів: міжпредметний;За кількістю учасників: груповий.

Номер слайду 5

Етапи проєкту. Організаційно-підготовчий: Визначення теми та мети проєкту; Планування роботи над виконанням проєкту;Пошук інформації про птахів;

Номер слайду 6

Етапи проєкту. Практичний: Опрацювання матеріалів про зимуючих птахів;Знайомство із птахами, з їх раціоном;Підготовка до виготовлення годівниці.

Номер слайду 7

Етапи проєкту. Оформлювальний: Оформлення газети : «Пташина їдальня»;Виготовлення годівниці.

Номер слайду 8

Етапи проєкту. Заключний: Презентація проєкту;Аналіз результатів проєкту.

Номер слайду 9

Очікувані результати: Учні дізнаються про птахів, які зимують у нашій місцевості, зрозуміють необхідність підгодовування птахів узимку;Діти оволодіють навичками пізнавально-дослідницької роботи, роботи в групах;Виготовлення годівниці для птахів.

Номер слайду 10

Висновок. Робота над проєктом розвиває критичне мислення, творчість, дослідницькі уміння, спостережливість, самостійність; допомагає розкрити творчі здібності, долучитися до творчої діяльності.

pptx
Додано
1 листопада 2021
Переглядів
216
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку