Ранкова зустріч "Світ професій"

Про матеріал
Ранкова зустріч "Світ професій" чудово підійде як для дітей дошкільноговіку з розвитку у нормі, так і для дітей с особливми освітніми потребами.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Ранкове привітання "Світ професій" Підготувала: студентка IV курсу 118/2 групи. Григор'єва Яна

Номер слайду 2

Мета: Обладнання: Залучити усіх дітей до діяльностіНалаштувати дітей на позитивні "хвилі" Згадати разом з ними різноманітні професії та дізнатися новіМ'яч. Картки із зображенням професій

Номер слайду 3

Підготовка до привітання: Вихователь заздалегідь готує картки із зображенням різномнітних професій, підбирає середній за розміром м'яч. На початку дня, коли батьки приводять дітей до закладу дошкільної освіти, вихователь дає кожній дитині по картці та пропонує нікому її не показувати. Одну картку вихователь злишає і собі.

Номер слайду 4

Хід привітання: Після того, як усі діти зібрались, вихователь пропонує стати усім в коло та привітатися, але не дуже звичним способом. Стає з ними в коло, тримаючи в руках м'яч та картку із зображенням професії, а також пропонує дітям дістати свої картки. Вихователь пояснює дітям та показує на власному прикладі, як саме буде проходити привітання: Показує свою картку та каже: "Усім доброго ранку, сьогодні я … (професія, що зображена на картці), я (розказує, що людина данної професії рообить). Наприклад: Усім доброго ранку, сьогодні я лікар. Я лікую людей, проводжу медичні огляди, працюю з іншими лікарями. Після свого привітання вихователь перекатує м'яч добудь-якої дитини. Вона має зробити те саме з пофесією, що дісталася їй. Таким чином має привітатися кожна дитина. В кінці привітання вихователь пропонує дітям пробути в отриманній ролі увесь день.

Номер слайду 5

Можливі зображення професій:

pptx
Пов’язані теми
Дошкільна освіта, Інші матеріали
Інкл
Додано
24 липня 2022
Переглядів
311
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку