Рецензія на роботу в МАН "Додаток до роботи МАН " Інновації суспільно-політичної сфери англійської мови та способи їх перекладу""

Про матеріал
Р Е Ц Е Н З І Я на наукову роботу « Інновації в лексиці і фразеології суспільно – політичної сфери » учениці Оріхівської гімназії № 1 «Сузіря » Шкроботько Наргізи
Перегляд файлу

Р Е Ц Е Н З І Я

 

на наукову роботу
« Інновації в лексиці і фразеології суспільно – політичної сфери »

учениці Оріхівської гімназії № 1 «Сузіря »

                                          Шкроботько Наргізи

Неологія – наука про неологізми, в сферу діяльності якої входить виявлення нових слів та значень, аналіз факторів їх появи, вивчення засобів їх утворення, розробка принципів відношення до них  та їх лексикографічної обробки.

Майже щоденна поява неологізмів є причиною того, що повна реєстрація їх неможлива. Кількісна сторона цього питання завжди відносна. Тому  дослідження функціонування неологізмів в сучасній англій­ській мові, а саме в суспільно-політичній сфері, є досить важливим аспектом сучасної лінгвістики.

 

Метою роботи є  проаналізувати особливості структурно-семантичного потенціалу інновацій суспільно-політичної сфери англійської мови та способи їх перекладу українською мовою.

          Мета роботи розкрита автором повністю, висвітлені питання: вплив розвитку засобів масової комунікації на лексико – семантичні особливості суспільно – політичних неологізмів; основні словотворчі процеси, які відбуваються при утворенні неологізмів; особливості перекладу неологізмів суспільно – політичної сфери.

 

Робота написана стилістично грамотно, використано    літературних посібників. В перспективі на  майбутнє робота може бути продовжена та більш досліджена.

Робота написана грамотно, заслуговує уваги та гарної оцінки і рекомендована для захисту на обласному етапі конкурсу МАН.

 

  Керівник роботи:                                                           І.А.Синчило

 

 

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Кисса Валентина
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Додано
28 серпня 2019
Переглядів
15144
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку