Реферат на тему: «Як безкоштовний сервіс Go Pollock допоможе вчителю на уроці»

Про матеріал

Нещодавно Go Pollock змінив назву на Classtime. Classtime - це онлайн-помічник учителя для створення миттєвих тестів, які можна проводити як під час уроку, так і поза ним.

Перегляд файлу

 

Реферат на тему:

 

«Як безкоштовний сервіс Go Pollock допоможе вчителю на уроці»

 

 

 

 

 

 

 

 

Як швидко опитати клас і дізнатися, чи засвоїли діти матеріал? Як додати ігрові елементи в навчання та зацікавити учнів співпрацювати, а не змагатися? Для цього ви може використовувати на своїх уроках сервіс Go Pollock.

Освітня платформа Go Pollock - це онлайн-помічник учителя для створення миттєвих тестів, які можна проводити як під час уроку в школі, так і в будь-якому іншому місці, де є доступ до інтернету.

Go Pollock — міжнародна компанія, але її співзасновники — з України, тому вони і звертають увагу на український ринок. Зараз найбільше користувачів вони мають у США.

«Ми хочемо робити не лише прості та зручні тестування, а й заохочувати учнів до співпраці. Історії колаборації — проект, що дає учням ціль, якої вони можуть досягнути лише разом. За допомогою проектора вчитель показує анімовану історію, розвиток якої залежить від правильних відповідей усього класу. Чим більше правильних відповідей, тим далі історія прогресує», — розповідає співзасновник компанії Василь Станіславчук.

За допомогою платформи вчителі можуть створювати онлайн-тестування для учнів, додавати туди графіку та зображення, запускати історії колаборації, аналізувати результати безпосередньо під час сесії, працювати з відкритими запитаннями та ставити відповідності.

Що потрібно для використання?

  • Зареєструватись на платформі;
  • Створити групу питань.
  • Провести сесію на уроці.

 

Про десять ідей, як вчитель може використовувати на своїх уроках сервіс Go Pollock, ви можете прочитати на сторінці сайту ОСВІТОРІЯ за посилання https://goo.gl/C75cJi.

 

docx
Додано
21 серпня 2018
Переглядів
1163
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку