Рекомендаційний лист на вчителя (студентку)

Про матеріал
Як колега вона порядна, доброзичлива, працелюбна, ініціативна. Займаючись різними мистецькими проектами вона формує у своїх учнів пізнавальні, практичні, творчі, життєві компетентності, сприяє вихованню дбайливого ставлення до народних традицій, національної свідомості, збереженню і примноженню естетичної спадщини українського народу.
Перегляд файлу

Рекомендаційний лист

на студентку групи ОМ-55 психолого-педагогічного факультету Полтавського національного педагогічного університету
імені В.Г. Короленка,

педагога-організатора, вчителя образотворчого мистецтва, вчителя трудового навчання опорного закладу «Зіньківська спеціалізована школа
І-ІІІ ступенів № 1 Зіньківської районної ради Полтавської області»,

Ангелову Валентину Володимирівну

 

Ангелова Валентина Володимирівна постійно співпрацює з художньою студією «Первоцвіт» при Зіньківській районній станції юних техніків.

Як колега вона порядна, доброзичлива, працелюбна, ініціативна. Займаючись різними мистецькими проектами вона формує у своїх учнів пізнавальні, практичні, творчі, життєві компетентності, сприяє вихованню дбайливого ставлення до народних традицій, національної свідомості, збереженню і примноженню естетичної спадщини українського народу.

Як митець, Валентина Володимирівна займається відродженням і передачею підростаючому поколінню таких видів, напрямків народного мистецтва як писанкарство, самчиківський розпис, створення ляльок-мотанок.

Взимку 2019 року Валентина Володимирівна організувала міський благодійний ярмарок «Сила ДОБРА» на базі опорного закладу, на який були запрошені різні організації нашого міста. В результаті даного заходу були зібрані кошти для онкохворої зіньківки, захисникам України та для безпритульних тварин. Завдяки цьому ярмарку мої вихованці не лише створювали мистецькі твори для продажу, але і визначались, на який напрямок благодійності будуть віддавати виручені з продажу кошти. Валентина Володимирівна активно залучає до різноманітної діяльності учнів, їхні родини, жителів міста Такі заходи допомагають виховати позитивні моральні якості підростаючого покоління, що також впливає на сім’ї цих дітей і створює ще більший резонанс добра та милосердя..

Бажання популяризувати українське мистецтво спонукало Валентину Володимирівну до створення мистецького челенджу, який вийшов за рамки України і об’єднав учнів і педагогів із 5 країн. Для мене та моїх учнів співпрацювати та взяти участь у такому проєкті – справжня радість.

Саме завдяки наполегливості Валентини Ангелової була випущена книга «Незвичайне використання звичайного пластиліну» та надруковані тематичні статті про використання інноваційної техніки малювання пластиліном в різних освітніх методичних виданнях.

Основною перевагою роботи Валентини Ангелової є систематичні високі досягнення в сфері національно-патріотичного виховання. Можна сказати, що це провідна діяльність педагога.

Валентина Ангелова ніколи не зупиняється на досягнутому, сміливо експериментує з різними техніками і матеріалами, виховує самобутній творчий почерк у своїх учнів в мистецьких роботах, повсякденних вчинках і життєвій позиції.

Спираючись на високі професійні досягнення та кваліфікацію, особисті якості та навички, активну участь в житті міста, рекомендую та прошу долучити до конкурсу Ангелову Валентину Володимирівну на здобуття «Стипендії імені Героя Небесної Сотні – Героя України Ігоря Сердюка – для учнів, студентів і молодих учених Полтавщини».

 

 

Керівник художньої студії «Первоцвіт» Зіньківської районної станції юних техніків, керівник гуртка-методист, відмінник освіти України                                         Ландик М.І.

docx
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
21 грудня 2020
Переглядів
877
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку