“Розвиток творчих здібностей учнів через нестандартні форми навчання”

Про матеріал
Звіт роботи. над проблемою “Розвиток творчих здібностей учнів через нестандартні форми навчання” вчителя фізики та математики Матвієнко Л.П. 2016- 2019 р.р.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Комунальний заклад «Маріупольська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №51 Маріупольської міської ради Донецької області»Звіт роботи. над проблемою “Розвиток творчих здібностей учнів через нестандартні форми навчання” вчителя фізики та математики Матвієнко Л. П. 2016- 2019 р.р.

Номер слайду 2

Відомості про педагога. Матвієнко Любов Петрівна. Вчитель фізики та математики, вища кваліфікаційна категорія. Дата народження: 4 вересня 1959 р. Педагогічний стаж: 38 роки. Освіта: вища. Закінчила : Могільовський державний педагогічний інститут ім. А. Кулєшова 1981 р., вчитель математики та фізики. Курсова перепідготовка: 28.01. – 14.09.2018 р. за кредитно-модульною системою, дистанційна.

Номер слайду 3

Професійне кредо:«Якщо запастися терпінням і проявити старання, то посіяне насіння знання неодмінно дадуть добрі сходи»

Номер слайду 4

Обґрунтування актуальності проблеми: Виховання творчої особистості. Підготовка учнів до вміння самореалізуватися в житті як особистост. Посилення здоров*язберігаючої функції учнів. Показ практичного значення та необхідності знань, які застосовуються в житті, практиці, науці та техніці.

Номер слайду 5

Основні напрямки в роботіСприяти формуванню особистості учня, його пізнавальної творчості, схильної до самоосвіти та саморозвитку. Розкривати потенціал кожного учня, працюючи на радість та успіх. Проводити моніторинг якості знань учнів. Робота з обдарованими учнями, підготовка до міжнародних конкурсів “Левеня”, “Кенгуру”, “Олімпус”, участь у МАН

Номер слайду 6

Активізація познавальної та творчої діяльності учнів на уроках фізики та математики

Номер слайду 7

Різноманітні види діяльності на уроціПодача матеріалу блоками. Взаємоопитування. Ділова гра “Точка зору”Пресконференція. Брейн-ринг“Сніговий ком”Робота у парах. Робота у групах. Тренувальні контрольні роботи. Тестові опитування. Нестандартні уроки: урок-конференція. Урок-подорож. Урок-суд. Урок-семінар. Урок-шоу

Номер слайду 8

Робота на уроці

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Класне керівництво

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Дякую за увагу!

pptx
Пов’язані теми
Фізика, 11 клас, Інші матеріали
Додано
24 березня 2020
Переглядів
674
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку