Самостійна робота з математики 3 клас "Обернені задачі"

Про матеріал
Самостійна робота з математики для 3 класу по темі"Обернені задачі". Робота дає змогу вчителю перевірити рівень навченості розв'язувати задачі на знаходження невідомого доданка та знаходження третього доданка.Вміння учнів складати обернені до них задачі та розв'язувати їх.
Перегляд файлу

                Самостійна робота з математики 3 клас

                               по темі »Обернені задачі»

1.Розв’яжи задачу

Чартерним рейсом до Парижу летіли 176 пасажирів.Із них 95-українці,решта-іноземці.Скільки іноземців було на борту літака?

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________2.Склади до неї обернену і розв’яжи.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________3.Розв’яжи задачу.

Для зйомки рекламного ролика використали 88 м’ячів:45-баскетбольних,27-футбольних,а решта -волейбольні.Скільки волейбольних м’ячів було використано у рекламі?

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________4.Склади до неї  одну із  обернених і розв’яжи її.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Самооцінка:

Мені було легко________________________

Потрібна була допомога________________

Нічого не зрозуміло_____________________

 

 

 

 

 

docx
Пов’язані теми
Математика, 3 клас, Контрольні роботи
НУШ
Додано
11 червня
Переглядів
149
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку