Сценарій лінійки, присвяченої врученню випускникам атестатів

Про матеріал
Мета заходу створити атмосферу свята; сприяти формуванню ціннісного ставлення до традицій навчального закладу; виховувати почуття поваги до вчителів; підсумувати події, які відбулися з випускниками за роки навчання; вручити атестати про середню освіту .
Перегляд файлу

                      Сценарій лінійки, присвяченої  врученню випускникам  атестатів 

В1.  Слухайте всі!  Добрий день, шановні друзі! Сьогодні в нашій школі найурочистіше та незабутнє свято – ми проводжаємо в життєву дорогу наших  11-класників – випускників 2017 року.

В2. В шкільній оселі свят завжди багато,                                                                                                                                  Де музика лунає, чути спів.                                                                                                                                                       Але у нас  сьогодні надзвичайне свято –                                                                                                                     Ми проводжаємо  своїх  випускників.

В1 . Летять роки , і час нам не вблагати.                                                                                                                      Але   у серці кожного минулі ті роки.                                                                                                                      Прийшла пора отримати атестати,                                                                                                                            Вже підросли вчорашні малюки.     

В2. Тепер належить їм майбутнє України                                                                                                                               І їм долати  сходинки життя.                                                                                                                                                 Вони – надія наша, наша зміна,                                                                                                                                  Вони – це наше світле майбуття.    

В1.  Ось зайдуть на лінійку востаннє                                                                                                                                  Наші учні – найстарший клас .                                                                                                                                       Хай здійсняться всі ваші бажання!                                                                                                                                   Ми ласкаво запрошуєм вас.     

В2. Злинь же , музико, в небо гучніше                                                                                                                                                   В добру пору лунай, в добрий час.                                                                                                                                         Вище голови! Йдіть веселіше !                                                                                                                                              Ми усі вже чекаєм на вас.

(Запрошуємо на лінійку випускників.)

В1. Зустрічаємо випускників.

В2. Наша одвічна святиня-                                                                                                                                              Прапор держави в віках.                                                                                                                                                 Неба блакить в ньому плине,                                                                                                                                  Стиглих ланів в нім розмах.     

В1.   Увага! Струнко! Рівняння на прапор! Право підняти прапор України надається випускину 11 класу Нефьодову Андрію  (звучить гімн)

В2. Урочиста лінійка , присвячена випуску 11 – класників – випускників 2017 року, оголошується відкритою!

В1.  До нас на свято завітали  гості - голова Піско-Радьківської сільської ради надаємо їй слово.

В2. Слово для привітання та вручення атестатів про повну загальну середню освіту надається  директору школи Русановій Л.Л.

В2. 11 зоряних літ проминуло ,                                                                                                                            Незабутніх ясних шкільних літ.                                                                                                                                               І сьогодні , мов пташка, з гніздечка                                                                                                                                     Ти летиш у незвіданий світ.     

В1.  11 років ви сиділи поруч                                                                                                                                               І писали за рядком рядок,                                                                                                                                            Поки дзвоник у ранкову пору                                                                                                                                               Не сповістив : скінчився ваш урок.

В2. Злились печаль і радість в одне ціле.                                                                                                                           Вертає пам'ять знов до Першого дзвінка,                                                                                                                                             До того дня, коли малих, несмілих                                                                                                                                          Привітно стріла всіх школа гомінка.

В1.   І кожен , як умів, вбирав знання.                                                                                                                                    За пройдені уроки ви цілий світ відкрили.                                                                                                             Повільно, по крапельці щодня                                                                                                                                                         11 літ ви з школою дружили.         

В2. Подає в вечірній тиші школа                                                                                                                                                 Вам свої останні позивні,                                                                                                                                                         І на серці терпко, як ніколи,                                                                                                                                              Ти ще учень,                                                                                                                                                                               І водночас – ні!

В2.  Хай завжди буде -                                                                                                                                                       Літо і прощання,                                                                                                                                                                                            Легенький смуток і веселий сміх,                                                                                                                                                     Останній вечір і палкі бажання,                                                                                                                                         Вітаєм , друзі, з святом вас усіх.

В1.   Прощаються з вами вчителі, які вчили вас стільки років! Прощаємося з вами і ми, ваші молодші товариші. Ми трішки заздримо вам, адже ви стали майже дорослими.

В2.  Тепер  перед вами відкривається велике життя, з усіма його радощами і труднощами. Але де б ви не були , як би не склалась ваша доля, завжди пам’ятайте про нашу школу.

В1.  Дорогі випускники! Радіємо за вас! Радіємо за нас!

В2. Співчуваємо вам! Співчуваємо нам!

В1. Вітаємо із цим веселим і сумним святом!

В2. За порогом школи ви зустрінетесь  з таким звабливим , таким загадковим  таким  непростим дорослим життям, що ви просто зможете розгубитися, адже у вас з`явиться багато  прав!

В1. Наприклад, ви можете зовсім не дивитися в бік рідної  школи.

В2. І навіть не вітатися з учителями.

В1.  А можете – приходити сюди щодня.

В2. Маєте право вчитися далі, працювати.

В1. Або не вчитися і не працювати зовсім. У рідному домі так добре, затишно і ніяких проблем.

В2.Ви маєте право спати скільки захочеться, не поспішати на перший урок.

В1.  Женитися, або ніколи не женитися .

В2. Прийти в перший  клас  рідної школи , тримаючи за руку власного сина чи доньку.

В1.  Але, на жаль, уже ніколи не зможете дістати сердитий запис у щоденник

В2. Вислухати, що гірших учнів за вас у школі немає і не було ніколи.

В1. Прогуляти  урок  чи  отримати  двійку.

В2. Ми , на жаль, таких прав не маємо.  Та все ж ми, майбутні випускники обіцяємо вам:

В1. Гордо нести звання учня;

В2. Бути  такими ж доброзичливими  як Манько Ж.

В1. Так любити спорт  як Сухорученков С. і Нефьодов А.

В2. Не втрачати почуття гумору , навіть у найсумніших ситуаціях  як Посипайко О.

В1 .  Малювати не тільки правою , а й лівою  як Леонова Н.

В2. Завжди бути такими трудолюбивими  як Сало Т. І Шабалдас І.

В1. Бути впевненими  як Вакарєва С.

В2. Товаришувати з комп’ютером як Шенрстюк О. і Недяк О.

 

ВСІ.    Ми вас не підведем.

В1. Для вас починається нове життя.                                                                                                                            В суєті не згубіть доброти,                                                                                                                                                     Силу духу черпайте в любові.                                                                                                                                                   Хоч нелегко вам буде іти,                                                                                                                                                         Не цурайтеся рідного слова!                                                                                                                                                          Не згубіть своє чесне ім.`я .                                                                                                                                              Правда в житті лише єдина!                                                                                                                                                               Не забудьте, що вище нема                                                                                                                                                     Від імення – Людина!

В2. А от спробуйте уявити, що машина часу перенесла вас на 11 років назад. І ви знову , тримаючись за руки мам і тат , стоїте на шкільному подвір`ї . Чи впізнаєте ви себе у тих кумедних дітлахах?

(презентація)

В1. Сьогодні хотілося б , щоб відповідали на запитання не лише ми, а й усі присутні.  (випускники по черзі загадують дотепні загадки про своїх вчителів. Відгадкою є ім`я вчителя, якому вручають квіти і вітальна листівка із загадкою про нього)

(поздоровлення з листівок вчителів)

(Вчителі вітають дітей)

Заступник з навчальної роботи

ЗАПОВІТ випускнику України.
Не згуби в своїм серці «людину»,
Світу «правди» неси полум’я,
Не цурайся,люби Україну,
Бережи своє чесне ім’я.
Розгорни соколинії крила,
Прапор «волі» здійми догори,
Хай несуть Твої дужі вітрила
Лиш могутні,попутні вітри.
Хай щасливою буде дорога,
Котру вибереш Ти серед всіх.
Пам’ятай і молися до Бога,
Душу хай не осквернює гріх.
Не забудь своїх друзів ніколи,
І затям, як святий «заповіт»,
Що є мама,
є вчитель,
є школа,
Котрі вивели Тебе у світ.

Директор школи

Шановні випускники! Що вам побажати
На порозі нового життя?..
Перш за все: цінуйте батька й матір,
Не жалійте їм свого тепла.
Не робіть нікому зла і кривди,
За добро добром спішіть віддать.
Не чиніть ще зради Батьківщині:
На чужині щастя не зазнать.
Не забудьте мову калинову,
Пам’ятайте мамині пісні.
Згадуйте хоч інколи про школу:
Тут лишились роки золоті.
Не цурайтесь праці ніякої,
Бо краса людини лиш в труді.
Дбайте про добробут України:
Хай же стане щастя на землі.
Хай щастить вам завжди і в усьому.
Не зазнайте горя і біди.
Майте друзів вірних на дорозі,
З ними легше по житті іти.

Заступник з виховної роботи

Пелюстками від троянд
Простелю вашу дорогу,
Хай любов палка іде
Завжди з вами в ногу.
Зичу долі доброї я вам,
Зоряних світанків,
Успіх хай насіє вам
Ніжних теплих ранків…
Від тепла долонь батьківських
Набирайтесь сили,
І тримайте курс у світ
Без нудьги, красиво!
Розцвітає хай у серці
Посмішка щаслива.
В світлу путь летіть, пташата,
Зграя гомінлива!
Хай добро посіє щедрість
Рястом довголіття,
Цвітом яблуньки хай пахне
Ваше покоління.
Полонить серця нехай
Музика кохання,
Мріям світлим присвятіть
Всі свої дерзання!
Пелюстками від троянд
Простелю вашу дорогу,
Хай любов палка іде
Завжди з вами в ногу!

Вітаю із випуском й радості зичу,
Хай успіх завжди прикрашає обличчя,
Життя хай натхненням і щастям вирує,
І миті гармонії доля дарує!

Вчитель математики

Як вивчиш всі науки плідно
І прийде літо в рідний край
Не забувай, про школу рідну
Про вчителів не забувай.
Не забувай, як перший урок
Боявся вранці ти проспать.
Як намагався на перерві
Устигнуть фізику списать.
Не забувай маткабінета,
Де плавав у дошки не раз,
Не забувай прийти щоліта.
До тих, хто щиро любить вас.
Як вивчиш всі науки плідно
І прийде літо в рідний край
Не забувай, про школу рідну
Про вчителів не забувай.

 

 

 

Вчитель історії

Хай радість Вам життя дарує,
Щоб посміхались Ви весь час,
Любов і злагода панує,
Й достаток повниться щораз,
Щоб Ви добра мали багато,
А доля квітла, наче сад,
І щоб на Вас із неба падав
Лише щасливий зорепад!

Хай доля іскриться, цвіте і не в’яне,
Хай рветься в політ, мов крило журавля,
До нових вершин, до мрії, до щастя,
Хай душу наповнять нові відчуття!

Вчитель фізкультури

Незабутніх вражень, щасливих подій,
Здійснення задумів, втілення мрій!
Хай прекрасним цвітом шлях життя рясніє,
Справджуються завжди заповітні мрії.
Хай палають в серці почуття високі,
А доля дарує повні щастям роки!

Сьогодні у школі останній ви раз,
Як учні. Вже завтра — як гості.
Згадаєте школу в житті ще не раз,
і роки прості і не прості.
Доріг вам відкрилось багато в житті,
Вони всі — з шкільної стежини.
Та важко забути людині оті
Найперші школярські години!

Вчитель художньої культури

Нехай міцніють ваші крила,
Та долі хай будуть щасливі!
Хай негаразди вас оминають,
А друзі і рідні поважають.
Будте здорові, щасливі
І до навчання кмітливі!

Вчитель інформатики

Бажаєм вам життя прожити
Без сліз, без горя, без біди.
Нехай воно щасливим буде
Сьогодні, завтра і завжди!

 

В2. В цей урочистий день ми щиро дякуємо вам, дорогі наші вчителі – за знання і вміння, любов і ласку, за чуйне та уважне ставлення , за терпіння й настанови і , навіть, за доречні хвилини мовчання.

В1. Ми вдячні вам , що вчили нас бути чесними і справедливими, скромними і щирими, умінню відстоювати власну думку, бути цілеспрямованими і старанними, мати почуття гумору й поваги до людини.

В2. Земний уклін вам, дорогі наші наставники, за ваше терпіння, любов, відвагу. Бажаємо  Вам щастя, здоров`я , наснаги, сили, вдячності від учнів і батьків.

                                     КЛЯТВА ВИПУСКНИКІВ

У цю хвилину прощання із рідною школою , відчалюючи від берега Дитинства у незвідані світи, ми, випускники 2017 року перед лицем своїх батьків , учителів, друзів, знайомих та близьких урочисто клянемося прожити життя, достойне людини, бути гідними синами та доньками своїх батьків, щоб ні смуток, ні біль , ні передчасна сивина не торкнулися їхніх душ і скронь.

     І нехай доля закине нас за тридев`ять  земель від рідної домівки, - теплий промінчик родинного вогнища буде гріти наші серця, не дадуть зійти з правильної дороги батьківські заповіти, а синівський обов’язок постійно буде нагадувати про наші невідплатні борги перед батьками.

І в цьому клянемося!

Клянемось!

     Сьогодні школа вручає нам путівку в життя . І ми  виходимо за її поріг з добрими знаннями, морально і фізично загартованими.

     Схиляючись перед вашою мудрістю, дорогі вчителі, ми обіцяємо керуватися в житті вашими уроками людяності та справедливості, з честю пронести звання учня, бути вірними синами і доньками свого народу, усі свої сили, знання і вміння віддати для добробуту і процвітання.

У цьому клянемося! Клянемось! Клянемось! Клянемось!

 

Випускник :  

1. Вчителів  в житті було багато,                                                                                                                                                   Та одну не можу я забуть,-                                                                                                                                                                                          Ту, що маму замінила й тата,                                                                                                                                                    Ту, що проводжала мене в путь.                                                                                                                            Вчителько моя, найкраща в світі!                                                                                                                               Вчитись ви навчили й працювати,                                                                                                                                          У навчанні – з книжкою дружити,                                                                                                                                    У житті – порядним, чесним стать.                                                                                                                                         Досі сняться очі, мов зірниці,                                                                                                                                                 В тих очах – безмежна доброта.                                                                                                                                     Вам не гріх і в пояс поклонитись,                                                                                                                         Вчителько моя, ви золота.

2.  Тебе  ми, як святу, малі сприймали.                                                                                                                 Струмки медові лились з вуст твоїх.                                                                                                                         Нектар цей по краплиночці вбирали                                                                                                                                І первоцвіти пробивали сніг.

3.  Ти кожного уміла розуміти                                                                                                                                                          І похвалити, трохи покарать.                                                                                                                                      Уміла вимагати і жаліти.                                                                                                                                                         Ну як тебе святою не назвать?       

                                                                                                                                                                                                         4.   Слухняно ми за партами сиділи,                                                                                                                                                        А ти водила у країну знань.                                                                                                                                                        О, як тебе ми, вчителько, любили!                                                                                                                                                       Бути як ти – найбільше із бажань.

5. Як швидко шкільні роки промайнули,                                                                                                                                 І сумували за тобою ми не раз.                                                                                                                                                   Та ми тебе, рідненька, не забудем!                                                                                                                                        У серці нашім ти – завжди, всякчас.

 В1. Сьогодні  в час розлуки зі школою візьміть слово вчителя у довгу , інколи тернисту дорогу життя. Хай спогад про рідну школу сяє вам навіть тоді, коли зникає віра у власні сили. Хай школа залишається для вас промінчиком любові і добра, а спогад про дитинство приходить з іменем першої вчительки.

В2. Юність – справді  найкраща пора життя. І вона проходить у школі. Юність захоплює дружбою, мріями, першим коханням. Не один рік ви прожили єдиними надіями, турботами, радощами і печалями зі своїм класним керівником.

В1. Вона була  поруч з вами щодня. Ідучи за її думкою, ви долали одну за одною сходинки до вершини науки. Це вона вела вас нелегкою дорогою в Країну Знань. Засвітилися радістю очі вчителя – і ви раділи. Глянули на вас з докором – зупиніться. Вони пильні , очі вчителя, хочуть бачити вас розумними і добрими, сильними і чуйними. Класний керівник вас виховував , підтримував, боронив від невірного кроку.

1. Вже давненько 7 – й рік                                                                                                                                                                      Ви наш класний керівник.                                                                                                                                                          Скільки ж сили треба мати ,                                                                                                                                            Щоб з нами стільки працювати?

2. Хоч  з-за нас і клопіт мали,                                                                                                                                                           Але нас в руках тримали                                                                                                                                                             Ми не янголи небесні                                                                                                                                                        Серед нас були безчесні.

3. Та ми в житті вже не забудем                                                                                                                                                      І пам’ятати завжди будем                                                                                                                                                                         І ту любов, що віддавали,                                                                                                                                                          Серця дитячі зігрівали,                                                                                                                                                                           За все ми вдячні вам без ліку,                                                                                                                                            Спасибі ніжне і велике.

4. Ми дякуємо Вам, що нас розуму вчили,                                                                                                                                 За ваші турботи й за те…                                                                                                                                                              Що прощати нам наші провини уміли,                                                                                                                                                За все Вам «спасибі», за все.

Слова класного керівника

В1. Хвилюючий  сьогодні день не лише у наших випускників. Не менше хвилюються і їхні батьки. Так шалено б’ється серце, а то і зовсім десь пропадає… І тато  , і мама ще пам’ятають себе такими ж юними , свій останній дзвоник. А тут , як несподіванка , серйозний син , вищий за тата, красуня донька. Ще зовсім недавно тримали їх на руках , безпомічних немовлят. А сьогодні вони відлітають із батьківського гнізда.

В2.  Дорогі випускники! 11 років тому несміливих і тендітних вас привели в школу ваші найрідніші люди – тато і мама. Кожному з вас вони подарували найцінніше – життя. Вам жити і дарувати життя іншим. Хай завжди скрізь і всюди зігріває вас материнське серце. І де б ви не були, пам’ятайте , що ніщо не вічне – вічні матері.

В1. Шановні випускники! Ви вступаєте в нове життя. Нехай на довгій життєвій ниві завжди буде хліб і сіль. Шануйте батька і матір, що дали вам життя і ростили вас, прагнули виховати вас чесними, добрими людьми. Любіть свій край, гідно і високо несіть горде імення людини.

1. Немає  в минуле вороття,                                                                                                                                                         Та для матусі й тата ви – назавжди діти.                                                                                                                                      Із ними разом сходинки життя                                                                                                                                         Долати легше, двері всім відкриті.

2. В майбутньому надія в них на вас,                                                                                                                                                             Бо їх продовження це ви одні – єдині,                                                                                                                                         Батьки вітають в цей святковий час                                                                                                                                       Своїх дітей – випускників однині.

В2.  Слово  для привітання надається надається мамі, яка випускає першого зі своїх шести дітей Шабалдас Ларисі Володимирівні

Випускники:

1. Залишають роки  пам'ять на чолі,                                                                                                                                Час нестримний в очі загляда.                                                                                                                                                         А для тебе, мамо, вічно ми малі,                                                                                                                                                  Як для нас ти, мамо, вічно молода.

2.  Знають  найщиріші золоті слова,                                                                                                                                                                                            Найніжніші в світі мамині вуста.                                                                                                                                 Материнське серце горе закрива,                                                                                                                                   Материнське серце щастя приверта.

3. Спасибі батькам за щирість і ласку,                                                                                                                                               За доброту і щедрість,  за зоряну казку,                                                                                                                                    За витримку вашу, за батьківське слово.                                                                                                                                   До вас ми звертаємось знову і знову.

 

4. Проведи  мене мамо, будь ласка,                                                                                                                                                       Проведи до воріт.                                                                                                                                                                                               Хай простелиться доля, мов казка,                                                                                                                                                Мені, рідна ,услід

5. Відгородить вона мене всюди                                                                                                                                              Від нещасть і біди.                                                                                                                                                                 Проведи  мене , мамо, між люди,                                                                                                                                               В білий світ проведи.

Слова класного керівника(вручення батькам подяк)

 Шановні Вікторе Вікторовичу та Катерино Григорівно!

Висловлюємо Вам слова великої вдячності за виховання, розвиток і успішне зростання Вашої дитини.

Вітаємо Вас з її великим успіхом – відмінними результатами в навчанні протягом шкільних років.

Такі високі досягнення можливі лише завдяки напруженій праці дитини, підтримці та заохоченню батьків, професіоналізму вчителів. Ми пишаємося Вашою дитиною і знаємо, що Ви радієте її успіхам не менше, ніж ми. Прийміть нашу найщирішу вдячність за те, що Ви були справжніми партнерами в навчанні і разом з вчительським колективом сприяли тому, щоб Ваша донька здобула якісну освіту.

Директор школи

Класний керівник

Шановна Ірино Євгенівно!

Педагогічний колектив Піско – Радьківської ЗОШ висловлює глибоку вдячність за виховання вашої доньки. Бажаємо Вам міцного здоров`я , сімейного щастя, успіхів у праці . Дякуємо за чуйність і взаєморозуміння.

Директор школи

Класний керівник

Шановний Миколо Олексійовичу!

Щиро дякуємо Вам і висловлюємо глибоку вдячність за виховання доньки, яка показала себе як учениця, здатна показувати чудові результати, перемагаючи гідних суперників. Перемоги Вашої дитини – це наша спільна радість. Завдяки Вашій підтримці, розумінню, ми зможемо і далі виховувати молодь, повну сил і прагнень до знань, творчості.                                                Бажаємо Вам усіляких гараздів, оптимізму, здоров’я, процвітання і великого людського тепла.

Директор школи

Класний керівник

Шановні Віталію Олексійовичу і Ларисо Миколаївно!

Висловлюємо Вам глибоку вдячність за добре виховання сина, за проявлену цікавість не тільки до його навчання, а й до життя школи.                                                                              Бажаємо Вам міцного здоров’я, сімейного щастя, успіхів у праці і подальшому виховані Вашої дитини, яка показала себе розумним учнем, здатним переборювати будь-які труднощі.                                                                                                                                         Перемоги Вашої дитини – це наша спільна радість і нагорода!

Директор школи

Класний керівник

Шановна Ірино Євгенівно!

Педагогічний колектив Піско – Радьківської ЗОШ висловлює Вам глибоку вдячність за те, що виростили такого доброго , приємного хлопчика. Нехай по життю він буде Вашим другом і однодумцем. Низький  уклін Вам за те, що протягом 11 років ви  прагнули вказати своєму синові правильний шлях.  Бажаємо Вам здоров’я і великого людського щастя.

Директор школи

Класний керівник

Шановна Валентино Анатоліївно!

Висловлюємо глибоку вдячність за виховання вашого сина. Бажаємо Вам міцного здоров`я , сімейного щастя, успіхів у праці . Успіхи Вашої дитини – це наша спільна радість і нагорода!

Директор школи

Класний керівник

Шановні Наталіє Іванівно і Анатолію Васильовичу!

Висловлюємо  свою вдячність і кажемо  величезне людське «СПАСИБІ» за  участь у вихованні Вашого онука і житті школи. Успіх людини, безумовно, заслуга його найближчих людей з непомітними, на перший погляд, щоденними зусиллями, працею, терпінням і відповідальністю. Ми дякуємо  Вам за творчий підхід та активну життєву позицію.
Від усієї душі бажаємо  Вам міцного здоров'я, щастя і благополуччя!

Директор школи

Класний керівник

Шановна Марино Миколаївно!

Висловлюємо Вам щиру подяку за зразкову поведінку Вашого сина. Бажаємо Вам  здоров`я, терпіння і чуйності у його вихованні. Хай сторицею воздасть він за Ваш батьківський труд. Зростає Вам на радість і на славу людям

Директор школи

Класний керівник

Шановні Романе Сергійовичу та Ірино Володимирівно!

Висловлюємо Вам щиру подяку  за виховання Вашого сина. Нехай по життю він буде Вашим другом і однодумцем. Бажаємо усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і великого людського тепла.

Директор школи

Класний керівник

Шановні  Сергію Вікторовичу та Любове Олексіївно!

Прийміть слова щирої вдячності за виховання Вашого онука. Завдяки Вам Станіслав зміг розкрити свої здібності і таланти у спорті. Низький уклін Вам за терпіння, готовність надати всіляку підтримку.

Бажаємо Вам міцного здоров`я, оптимізму, благополуччя та успіхів.

Директор школи

Класний керівник

Шановна Ларисо Володимирівно!

Педагогічний колектив Піско – Радьківської ЗОШ висловлює  глибоку вдячність за виховання у вашого сина таких якостей як: сумлінне ставлення до виконання обов’язків , людяність, відповідальність, працьовитість.   Бажаємо Вам сімейного щастя, здоров`я, мирного неба над головою.

Директор школи

Класний керівник

Шановні  Сергію Івановичу  та Алло Олександрівно!

Педагогічний колектив Піско – Радьківської  ЗОШ  висловлює  свою  вдячність за виховання  Вашого сина. За те, що ростили, виховували і прищеплювали йому життєві цінності. З Вами він ставав самостійним, вчився долати перші труднощі.                                                                                           Бажаємо  Вам здоров`я  і багато – багато радості. Хай легким буде ваш життєвий  шлях.

Директор школи

Класний керівник

 

Звернення випускників до класного керівника

(номер із стрічками)

Вед 1. Ну от і все. Останній день і мить,                                                                                                                                 Остання зустріч , погляди зріднілі                                                                                                                                              Душа болить, сльоза в очах тремтить-                                                                                                                                     Учнівські роки в вирій відлетіли.

Вед  2. Не забудьте тієї хвилини,                                                                                                                                                                Як проходив останній урок,                                                                                                                                                           Як хвилююче, ніжно і сумно                                                                                                                                                  Продзвонив вам востаннє дзвінок.     

Випускники :

1. Ми хочемо  пробачення в учителів попросити                                                                                                                               За те, що не завжди хотіли вчитись,                                                                                                                                                 Деколи ми пустували, бувало,                                                                                                                                                      Ваші напутні слова забували.

2. Але ви вели нас вперед крок за кроком,                                                                                                                                                                   З годиною кожною, з кожним уроком,                                                                                                                                                                    І ось підросли ваші учні,                                                                                                                                                          Тепер нам в дорогу пора вирушати.

3. Всі знання одержали важливі,                                                                                                                                              Вони згодяться потім нам в житті.                                                                                                                                                   За те, що добрі ви були й терпливі -                                                                                                                                                      Спасибі , дорогі учителі!

4. В далеку путь сьогодні вирушаєм,                                                                                                                                                           В минуле вже не буде вороття.                                                                                                                                                                    З червоними вітрилами   чекає                                                                                                                                                                                Нас корабель із назвою «ЖИТТЯ».     

В2. Шановні  батьки! Ваші голуб’ята вилітають з рідного гнізда змужнілими , з гордо піднятою головою і сильними крильми! Випускайте їх  у доросле життя! ( діти випускають голубів). В добру путь випускники!

В1. На  цьому урочиста лінійка, присвячена  врученню випускникам  атестатів  , закінчена. Право першими залишити лінійку, зробити почесне коло пошани надається випускникам.

В2. Як  кораблю  велике плавання бажають,                                                                                                                                            Так ми проводимо своїх випускників,                                                                                                                                               І музика на щастя їм заграє,                                                                                                                                                              На добре, на майбутнє , на віки!

(вихід випускників)

 

 

 

 

docx
Додано
28 лютого 2019
Переглядів
1724
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку