Сценарій "Міс навчального закладу"

Про матеріал
Сучасний конкурс для дівчаток, який навчає, що щастя не лише у красі, а й душевній доброті, чуйності, таланті та вміннях.
Перегляд файлу

Сценарій «Міс ВПУ25-2018»

 

А жінка буває на весну так схожа: 

То тиха, привітна, а той пригожа.

То скропить сльозою, то сонцем засвітить,

То прагне зими, то вертається в літо.

А жінка буває тривожна, як весна,

То дихає вітром, то мила, чудесна.

То болю завдасть, а то вигоїть рани,

Листочком у світ полетить за коханим.

Весна у природі – це завжди, як диво

Так само і жінка буває вродлива,

Буває примхлива, буває зрадлива...

Нехай тільки кожна з них  буде щаслива

 

Вед.:  Молодість - це краса, подих весни, кохання, любов. І ми сьогодні поринемо у цю казкову чарівну країну, у якій процвітають ці прекрасні почуття.

Вед.: Весна - пора відродження, час змін, пора, коли все навколо розпускається пишним цвітом ... І тому, не випадково, перше свято весни - День жінок. Все найпрекрасніше, що є в світі пов’язано з вами, жінки.

Вед.:  Дорогі жінки та дівчата! Ви поєднали в собі все: і тепло душі, і ніжність, і гармонію витонченості, жіночності.

Вед.: Без вас не було б стільки світла, любові і тепла. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ. Нехай вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог.

Вед.:  Ви - втілення турботи, уособлення тепла і затишку. Поруч з вами завжди панує аура доброти і ніжності. Ви служите для нас джерелом натхнення і піднесених почуттів. Немає нічого більш дорого і святого в світі, ніж жінка, що дала дитині життя. Нехай у вашій душі завжди буде весна. Щастя, любов і удача хай не покидають вас ніколи!

Вед.:  Тож прийміть в дарунок наше музичне вітання.

 

Пісня: Діана Хапко, пісня «Весна»

 

Вед.:  Ми вирішили організувати справжнє свято краси – Міс ВПУ 25. Україна славиться своїми красунями, і нашому училищі їх чимало.

Вед.: Учасниці конкурсу – це наші чудові дівчата. Вони, як весняні квіти: такі ж прекрасні, тендітні, чутливі. Їхня краса чарує очі. У нашому конкурсі приймають учать 8 конкурсанток із різних груп.  Дівчата продемонструють нам свою кмітливість та винахідливість, знання і таланти якими їх наділила природа. 

Вед.: На них сьогодні чекають нелегкі випробування, тож давайте підбадьоримо їх. Привітайте оплесками наших чарівних конкурсанток!

 

Дівчата виходять на сцену

 

Вед.:

№ 1. Назарова Єлизавета, 13 група

№ 2. Суслюк Вікторія, група 2с-16

№ 3.Герасимчук Анастасія, 21 група

№ 4. Ільчук Катя, 11 група

№ 5. Яржемська Руслана, 31 група

№ 6. Паламарчук Віка, 23 група

№ 7. Цвігун Світлана, група 2к-16

№ 8. Макеєва Вікторія, 23 група

Вед.:  Перед тим, як розпочати наш конкурс, дозвольте познайомити Вас зі складом журі, яке буде оцінювати наших привітних, привабливих учасниць - заступник директора з виховної роботи - Варцаба Володимир Іванович, викладач предмету «Основи захисту Вітчизни» - Муляр Владислав Григорович, майстер виробничого навчання - Загіка Володимир Сергійович, майстер виробничого навчання - Сердега Максим Васильович, майстер виробничого навчання - Правура В'ячеслав Ігорович.

«ВІЗИТІКА»

Вед.:  А зараз пропонуємо до вашої уваги перший конкурс нашого шоу -«Візитна картка», де наші учасниці представлять себе,  розкажуть про себе, про своє захоплення та свої таланти. Нагадуємо, що максимальна оцінка за конкурс – 10 балів.

Вед.:  Наші шановні судді будуть оцінювати оригінальність, артистичність, вміння подати себе, готовність до конкурсу. Першою розпочинає учасниця

№ 1. Назарова Єлизавета, 13 група

№ 2. Суслюк Вікторія, група 2с-16

№ 3.Герасимчук Анастасія, 21 група

№ 4.Ільчук Катя, 11 група

№ 5. Яржемська Руслана, 31 група

№ 6. Паламарчук Віка, 23 група

№ 7. Цвігун Світлана, група 2к-16

№ 8. Макеєва Вікторія, 23 група

Вед.:  Що ж, ви переконалися, що наші конкурсантки – чарівні, привабливі, загадкові, скромні. Тому вони будуть нагороджені за номінаціями: «Міс ГЛЯДАЦЬКИХ СИМПАТІЙ», «МІС КРЕАТИВНІСТЬ», «МІС ТАЛАНТ»,«МІС  ЧАРІВНІСТЬ, «МІС ВИТОНЧЕНІСТЬ», «МІС ВПУ 25»,  «І-ВІЦЕ МІС», «ІІ-ВІЦЕ МІС».

«МОЇ ТАЛАНТИ»

Вед.: А ми продовжуємо, і наступний наш конкурс - найцікавіший та найбільш яскравий– «Мої таланти».Тут учасниці можуть найповніше розкритися, показати себе і завоювати прихильність суддів та глядачів.

Вед.: Шановні глядачі, не будьте пасивні, адже саме від вас залежить, хто ж з дівчат отримає титул «Міс глядацьких симпатій».

Вед.: Наші дівчата всі по-своєму талановиті. Одна захоплює своїм голосом, інша - причаровує погляди неймовірним танцем. Ще одна продемонструє  власні малюнки чи здатність декламувати вірші.

Вед.: За умовами цього конкурсу, кожна конкурсантка повинна продемонструвати свій талант або своє хоббі.

Вед.: Наше журі оцінить у цьому конкурсі оригінальність номеру, артистичність кожної учасниці та майстерність його виконання! Максимальна оцінка за конкурс – 10 балів.

Вед.: Ну що, я бачу вамне терпиться побачити виступи наших учасниць? Отож,наші учасниці вже готові продемонструвативамсвої таланти.

Вед.: Першою свій талант буде представляти учасниця:

№ 1. Назарова Єлизавета, 13 група

№ 2. Суслюк Вікторія, група 2с-16

№ 3.Герасимчук Анастасія, 21 група

№ 4.Ільчук Катя, 11 група

№ 5. Яржемська Руслана, 31 група

№ 6. Паламарчук Віка, 23 група

№ 7. Цвігун Світлана, група 2к-16

№ 8. Макеєва Вікторія, 23 група

Вед.: Дякуємо нашим талановитим учасницям за яскраві та незабутні номери.

«СПРАВЖНЯ ЛЕДІ»

Вед.: Без сумніву, кожна з цих учасниць достойна стати першою. Але справжня леді має бути не тільки вродливою, а й ерудованою, розумною, всебічнорозвиненою особистістю. Зараз кожна з учасниць отримає по 2 запитання від суддів, на які має дати відповідь. Максимальна оцінка за кожне запитання – 5 балів, судді будуть звертати увагу на повноту відповіді, уміння висловлювати свою думку та спілкувати.

(Дівчата відповідають на питання).

А зараз, поки наші дівчата готуються до наступного конкурсу, ви маєте можливість насолодитися нашим музичним сюрпризом.

Пісня: Жиловський Максим «Небо»

 

«ЗІРКА ГОЛІВУДУ»

Вед.: Зараз ви зможете бодай на хвилину зануритись в атмосферу Голівуду. На вас чекає справжня „зоряна феєрія” наших красунь. Вони, як істинні голлівудські акторки, продемонструють свої яскраві вбрання. На вас чекає заключне дефіле «Зірки Голівуду» у  вечірніх сукнях.

Вед.: Ми пропонуємо вам останній конкурс, де ви дійсно побачите красу і грацію наших учасниць. Нагадуємо, максимальна оцінка за конкурс – 10 балів. Отже, зустрічайте наших красунь! (Ведучі по черзі називають конкурсанток):

№ 1. Назарова Єлизавета, 13 група

№ 2. Суслюк Вікторія, група 2с-16

№ 3.Герасимчук Анастасія, 21 група

№ 4.Ільчук Катя, 11 група

№ 5. Яржемська Руслана, 31 група

№ 6. Паламарчук Віка, 23 група

№ 7. Цвігун Світлана, група 2к-16

№ 8. Макеєва Вікторія, 23 група

 

Дефіле

Вед.: Оплески нашим Леді! Вони прекрасні! (Дівчата йдуть зі сцени)

Вед.:  Сьогодні ми переконались, що наші дівчата дійсно красиві. Вони вміють майстерно продемонструвати власний образ, вони розумні, талановиті, стильні...Вони прекрасні! І кожну з них вже можна назвати переможницею. Адже сьогодні вони досягли багато і впевнений, уже не будуть зупинятися на досягнутому!

Вед.: І як у будь-якому конкурсі краси потрібно обрати лише одну переможницю. Але це не означає, що інші не отримають нагороди. Кожна учасниця отримає власний титул.

Вед.: Поки наші судді сперечаються щодо переможниці конкурсу, у нас – музична пауза.

Потійчук Анна, музичний супровід – Шпак Зоряна.

Пісня «Wicked game»

Вед.: Отже, дорогі друзі, ми розпочинаємо нагородження чарівних конкурсанток. Слово надається журі.

Виступ журі

Нагородження

Вед.: Що ж, на жаль, навіть найчудовіший вечір добігає кінця і від його закінчення нас відділяють тільки декілька хвилин. То ж давайте  іще раз привітаємо наших учасниць бурхливими оплесками!

Вед.: Шановні наші красуні! Ми вітаємо вас всіх. Нехай щастить вам у житті, чистих рос вам, мудрої думки, кохання і нев’янучої вроди. Будьте завжди впевнені у собі і знайте, що кожна з вас – найкраща!

Вед.: До нових зустрічей. До побачення.

 

 

 

docx
Додано
24 січня 2019
Переглядів
840
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку