Сценарій свята до Дня працівників освіти «Симфонія наших сердець»

Про матеріал
Восени відзначають своє професійне свято працівники освіти.Всі ми розуміємо, наскільки це важливе свято, і що вклад учителів у всьому світі неможливо переоцінити, адже духовна сила України – це її люди. А люди, які працюють в освіті, безсумнівно,- золотий запас нації.Представлений матеріал можна використати для привітання колег з їхнім професійним святом.
Перегляд файлу

 Сценарій свята до Дня працівників освіти «Симфонія наших сердець»

(звучить лірична мелодія)

Зал святково прикрашений. Звучать фанфари. Виходять ведучі.

Ведучий 1

Всесвіт дивиться на нас очима зірок. Зоряне небо розчиняє нас в своїй безодні, вселяє почуття величі і недосяжної могутності. У цьому безмежному Космосі такою крихітною , але чи не найбільш значною є подія – народження Людини.

Ведучий 2: Існує притча. Коли народжується дитина, Господь благословляє її у білий світ своєю рукою. Покладе на голову – мудрою буде, на серце – милосердною, на руки – майстром слова та діла. А цій людині Господь одночасно поклав свою руку на голову, серце, руки. Ім’я цій людині – ВЧИТЕЛЬ, працівник освіти.

Ведучий 1: Із безлічі професій на Землі, які вже є, яких ще будуть вчити,- є головна, як віщий, сущий хліб, і назва їй–  працівник освіти, професія, яка народжує в серці прекрасну мелодію!

Ведучий 2: Це мелодія сердець шановних наших вчителів, асистентів, секретарів , бібліотекарів, бухгалтерів,  працівників, гостей, батьків і учнів! Ми відзначаємо одне з найважливіших свят у навчальному році — День працівника освіти.

Ведучий 1 : Це було б неможливо, якби не наші Збройні Сили України. Завдяки їм ми  зможемо  відчути симфонію наших сердець.

Гімн.

Ведучий2: Пам’ятаємо й про тих, хто відлетів далеко до зірок, але кожен із них вніс свій певний акорд в загальну мелодію.

Хвилина мовчання.

Ведучий 1: Кожну нову мить у  нас народжується музика, музика душі, музика серця, несказана , але від цього ще більш  чутлива, своя, єдина,  неповторна.

Ведучий 2:Це свято тих, хто з любов’ю та терпінням веде нас по дорозі знань, допомагає робити перші кроки у світ великої науки, у світ життя.

Ведучий 1: Шановні! Ми хочемо подякувати вам за вашу відданість справі, за те, що ви щодня вкладаєте в нас свої знання, мудрість і серце.

Ведучий  2: Ми цінуємо кожну мить, проведену з вами на уроках і поза ними, кожну пораду та підтримку. Бажаємо вам натхнення, здоров'я та щастя!

Ведучий 1: Ліцей- це велична симфонія, яка складається із щирої та неповторної мелодії  його працівників, батьків  і дитячих сердець.

Ведучий 2:  Ця симфонія кожного дня стає більш досконалішою та мелодійнішою завдяки невтомній та натхненній праці наших дорогих педагогів та допитливих, наполегливих учнів.

Ведучий 1: Наша осіння мелодія на сьогодні підходить до кінця, дорогі наші освітяни, ми ще раз вітаємо вас зі святом і бажаємо гарного настрою, натхнення та сил на нові звершення!

Ведучий 2: Ось і закінчується наше свято, але тільки на сьогодні , бо ми усі разом наближаємося до головної мелодії нашого народу, адже духовна сила України – це її люди. А люди, які працюють у нашому ліцеї,  безсумнівно,- золотий запас нації.

Ведучий 1: Свято оголошується закритим! До нових зустрічей!

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Данюк Лариса Костянтинівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Додано
29 вересня
Переглядів
84
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку