Сценарій святкової програми до Дня Матері та Міжнародного дня сім’ї

Про матеріал
Сценарій знадобиться для позаудиторної роботи. Концертна програма розрахована для середньої та старшої школи.
Перегляд файлу

Сценарій Святкового концерту до Дня Матері та Міжнародного дня сім’ї

 

Вед.1. –

Вед.2. –

 

 

 

ФАНФАРИ

 

Вед. 1

Добрий день, любі наші батьки, викладачі, учні, співпрацівники та гості. Вітаємо вас з весняним, теплим та чудовим святом, Днем Матері та Міжнародним Днем сім`ї.

 

Вед. 2

І коли дитина спустилась на Землю, зустрівши свого янгола, все трапилось саме так, як передбачив Бог.

 

Вед. 1

Щастя ми бажаємо кожній дитині, яка живе, або народиться. Знайте, у вас є земні янголи-ВАШІ МАМИ!

 

Вед. 2

На білому світі є слова, які ми називаємо святими. І одне з святих, теплих, ласкавих слів- це Мама! Тому що це слово несе в собі тепло материнських рук. Материнської душі, та материнського погляду.

 

Вед. 1

Саме прекрасне слово на землі – це слово Мама! І це перше слово яке вимовляє людина, і звучить воно на всіх язиках однаково. І скільки б нам не було років, ми залишаємось дітьми, поки поруч з нами наші батьки.

НОМЕР

 

Вед. 2

«День матері» – це день єдності матерів у боротьбі за мир в усьому світі. В Україні офіційно відзначається щорічно починаючи з 2000 року у друг неділю травня святкують у 85 країнах світу.

 

Вед. 1

У вихованні велика роль відводиться матері яка бореться за духовне збереження своїх дітей, щоб вони пам’ятали свою національну спадщину і походження

 

 

Вед. 2

Частіше даруйте матерям радість і квіти. Привітайте кожен найріднішу у цьому світі людину – вашу маму. Поцілуйте її дбайливі роботящі руки, які скільки роботи переробили за життя. Вони і по голівці дитину погладять, і поперуть, і їсти приготують.

 

Вед. 1

Вони і криницю копали, і орали, і зброю тримали в руках. Ніжні і тендітні руки матері.

 

Вед. 2

Свої вітання вам дарують

 

НОМЕР

 

Вед. 1

Від щирого серця вітаємо вас із Міжнародним днем сім'ї – святами, що народилися з безмежної любові і вдячності до тих, хто дав нам життя і виводить на самостійну дорогу, хто дбає про духовний і національний розвиток української родини.

 

Вед. 2

Для кожного з нас немає нічого святішого, ніж образ матері. І немає любові вищої і жертовнішої за материнську. Упродовж усього життя вона зігріває і оберігає, дає наснагу і допомагає вистояти у найскрутніші часи.

 

Вед. 1

Зустрічайте ….

НОМЕР

 

Вед. 2

Сьогодні уся країна відзначає день сім'ї – день наших з Вами родин. Адже саме сім’я є тією цеглинкою з якої складається добробут та спокій у нашій державі. Сім´я, увібравши в себе історичний досвід всіх попередніх поколінь, завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій нації. Українська нація – працелюбна і талановита.

 

Вед. 1

Ці високі якості закладаються саме в сім´ї. В сім´ї дитина отримує перші уроки любові до батька, матері, до своєї Батьківщини. В сім´ї вона набирається сил і натхнення, які допомагають їй впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати вершин і отримувати перемоги.

 

Вед. 2

Для наших матерів ми назавжди залишаємося єдиними і неповторними. Мама завжди усе простить, зрозуміє, вислухає. Мамині ласкаві очі завжди дивляться на нас з любов’ю і надією.

 

 

 

 

Вед. 1

Люба матусю, бабусенько мила,

Спасибі велике, що Ви нас зростили,

Що Ви нас любили, усім помагали,

Молились за нас, добра нам бажали.

За руки робочі, за хліб на столі,

Спасибі Вам , рідна, уклін до землі.

За Ваше добро й турботу про нас.

 

 

Вед. 2

Зустрічайте із зворушливою піснею …

НОМЕР

 

Вед. 1

Стежина в ріднім краї… Небо єдиної у світі Батьківщини. У кожного вони свої, неповторні, але однаково дорогі. Для когось, це – вулиця, де промайнуло дитинство; для когось – великий двір, де вечорами бриніла гітара і мелодійний голос співав про перше кохання; для когось – це звичайна хата з кущем калини під вікном.

 

Вед. 2

Вас вітає

 

НОМЕР

Вед. 1

Ми не можемо сьогодні не згадати наших матерів-викладачів, які дарують материнську ласку сердець і нам студентам. Сьогодні ми низько вклоняємось вам і дякуємо за повсякденну турботу і невтомну працю, здоров`я і щастя вам наші любі викладачі!

 

 

Вед. 2

Для вас співає …

НОМЕР

 

Вед. 1

По-справжньому дорослими стають не тоді, коли чиниш наперекір батькам, а тоді, коли розумієш, що вони все-таки були праві!

 

Вед. 2

Напевно, ми дорослішаємо, тоді, коли самі стаємо батьками…

 

Вед. 1

Свої вітання вам дарує

НОМЕР

 

Вед. 2

У нашій державі споконвічно складалися традиції, спрямовані на зміцнення сімейних та родинних зав’язків, відповідальності батьків за виховання дітей. Адже, коли буде жити сім`я – буде жити й процвітати Україна.

 

Вед. 1

Пам’ятаймо: Україна, як матінка, піклується про нас, навчає, пестить, шлях до щастя відкрива, безмежную любов усім дарує і жодного з дітей не забуває.

 

Вед. 2

Зустрічайте …

НОМЕР

 

 

Вед. 1

Дорогі наші матусі, нехай тільки радістю світяться ваші очі, нехай лише добро буде у вашому серці, будьте завжди здорові, живіть довго-довго, а ми намагатимемося не завдавати Вам болю та прикрощів.

 

 

Вед. 2

На сцені …

 

НОМЕР

 

Вед. 1

Рідний край… Починається він від батьківського порога, стежини, порога, із барвінку, який ніжно стелиться в садочку. А ще він починається з прадавніх коренів твого роду. В Україні цінують жінку-матір, жінку-господиню. Андрій Малишко, наприклад, уважав себе щасливою людиною від народження, бо найшовся він у матері, яка дала йому не тільки життя, а й стала його першим людським ідеалом. Поет любив свою матір, а в ній своє походження, свій рід, свій дар, свою долю, свою Батьківщину.

 

Вед. 2

На сцені …

НОМЕР

 

 

Вед. 1

Наші батьки. Сьогодні ми доземно вклоняємося вам за ту любов, ласку, ніжність та турботу, яку ви постійно даруєте нам, своїм дітям.

 

 

Вед. 2

Важко дібрати слова, щоб висловити ту безмежну вдячність, що у кожного з нас у серці.

 

 

Вед. 1

На сцені ….

 

 НОМЕР

 

 

Вед. 2

Бережіть своїх матерів, не забувайте про них, частіше телефонуйте, говоріть їм приємні слова, любіть їх, турбуйтеся про них та цінуйте кожну хвилину поруч з ними…

 

Вед. 1

Свій запал та енергію вам дарує…

НОМЕР

 

 

Вед. 2

Дорогі батьки, доземно вклоняємось вам, за ваше терпіння, витримку, дивовижну мудрість і мужність, з якими ви, долаючи нинішні негаразди, зберігаєте віру у завтрашній кращий день для своїх рідних і близьких, для своєї родини та для нашої країни.

 

ФІНАЛ

 

 

Вед. 1

Шановні гості, батьки вчителі та учні зичимо вам здоров’я, добробуту та миру. Віримо, що наша спільна робота в царині освіти сприятиме процвітанню рідної України

 

Вед. 2

Тож здоров`я вам, тепла і благополуччя. Хай під променями травневого сонця розтануть усі наші негаразди!

 

Вед. 1

Нехай злагода та спокій завжди панують у вашій оселі! Журавлиного крику й лебединого віку Вам!

 

Разом: Дякуємо Вам, на все добре!!!

doc
Додано
27 квітня 2020
Переглядів
552
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку