Сценарій "Вечерірка яскравих вражень"

Про матеріал
Сценарій "Вечірка яскравих вражень", розважаюча програма для дитячої аудиторії віком 7-15 років, тривалість 45 хвилин.
Перегляд файлу

Вечірка яскравих вражень

Вед.  Доброго вечора! Здоровенькі були! З приїздом, вітаємо вас на спортивні й базі «Кіровець». Літо набирає обороти, ви на морі і все я думаю в повному ажурі. Літо пора яскравих вражень і зустрічей. Тому наша вечірка так і називається «Вечірка яскравих вражень». Якщо ви готові, то давайте привітаємось.

Привітання

Вправа №1 Вечірка яскравих вражень, привіт (махають руками)

Вправа №2. Вечірка яскравих вражень, привіт (топають ногами)

Вправа №3. Вечірка яскравих вражень, привіт!(присідають)

Вправа №4.Вечірка яскравих вражень, привіт!(всі частини тіла)

Я думаю вона нас почула і ми готові починать.

Флешмоб «Море Галелей»

 «Знайомство»

Вед. Нам дуже цікаво, а хто завітав до нас сьогодні. Давайте знайомитись, мене звати Олена! А чи є тут Маші? Підніміть руки, давайте підтримаємо, а чи (імя дитини)?

Вед. Багато вражень на вас справила дорога, ви так довго їхали  зараз ми дізнаємось як ви долали  дорогу, заразом і ваші враження.

Музика

Вед. Нагадуємо наша база знаходиться на березі Чорного моря, ми маємо певні правила проживання. Відпочивати, купатися на морі, гарно їсти у їдальні та віриватись на диско-плясках. На території діє грошова одиниця – дельфін, який ви зможете заробити своєю творчістю та активністю та обміняти на подарунки під час ярмарки.

Нічний водій 
Щоб провести конкурс «Нічний водій», готуються кеглі. Провідним оголошується, що водій буде їхати без освітлення вночі, і тому гравець буде із зав’язаними очима. До цього йому показують автостраду, для побудови якої використані спортивні кеглі. Водій бере кермо і для тренування проходить всю автостраду. Всі стовпчики при цьому повинні залишитися на своїх місцях. Потім гравцеві зав’яжуть очі. Ведучий при цьому допомагає йому – підказує, де потрібно повернути, і попереджає про небезпеку. Коли «автострада» пройдена, очі водія розв’язуються. Потім підходить час для наступних учасників гри. Переможцем стане той, у кого залишиться на місцях більшу кількість кеглі.

 Музика

«Танці частинами тіла»

Ведучий називає частину тіла(рука, нога, голова, сідниці), учасники виконують рухи під музику.

Вед. Ви знаєте, що слова мають велику силу і справляють велике враження на оточуючих, тож давайте одни із таких вражень стане  найоригінальніше побажання.

«Найогригінальніше побажання»

Діти отримують паперові долоні на яких пишуть побажання виголошують їх найоригінальніше визначають глядачі оплесками

 

 
Вед. Гарно у нас виходить, тому ми пропонуємо отримати наступне враження

Флешмоб «Ципленок пі».

 

Вед. Я бачу у нас багато дівчаток – дійсно красуньки!

А хлопці – статні та мужні! А хто ж з хлопців самий толерантний, хто може сказати компліменти дівчатам і зібрати найбільше підписів, той заробить дельфіни.

 

 

 

 

 

docx
Пов’язані теми
Педагогіка, Сценарії
Додано
28 лютого 2019
Переглядів
564
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку