Сценарій "Випускний вечір, вихід випускників"

Про матеріал

З власного досвіду знаю, як важко, особливо в останній момент, придумати або згадати щось цікаве про кожного з випускників, особливо, коли не викладаєш у них. Пропоную один з варіантів запрошення кожного випускника на сцену, вручення атестатів та сувенірних медалей.

Перегляд файлу

На свято запрошується різнобічний та харизматичний Сергій Бабаджанов!

Вітаємо на святі старанного та відповідального Артема Борисенка!

Зустрічайте оплесками надію українського спорту Назарія Ганзюка!

На свято запрошується інтелігентний та поетичний Володимир Годун!

Зустрічайте на святі незрівняного діджея та жартівника Олександра Годуна!

Вітаємо на святі надію українського футболу Дмитра Звегінцева!

Вітайте оплесками мрійливу та чуйну Альону Кириченко!

На свято запрошується завжди усміхнений та дружній Владислав Коваленко!

Зустрічайте аплодисментами справжнього денді, Олександра Коваленка!

Вітаємо на святі щиросердну та відповідальну Дарію Кріпак!

Зустрічаймо оплесками енергійну та позитивну Ірину Немченко!

На свято запрошується розумна та справедлива Наталія Немченко!

Вітаємо на святі загадкову та креативну Руфіну Мінеєву!

Зустрічайте оплесками творчу та відверту  Вікторію Новоселецьку!

На свято запрошується трудолюбива та ніжна Ірина Порох!

Вітаємо на святі співчутливого та дружелюбного Дмитра Прибока!

Зустрічаємо оплесками активну та невтомну Марію Рудь!

На свято запрошується цілеспрямована  та принципова  Діана Супрунюк!

Зустрічайте справжнього козака і джентльмена Дмитра Тарана!

Вітаємо на святі зірку сцени, талановиту Вікторію Тахтаулову!

Зустрічайте спостережливого та винахідливого Юрія Токміленка!

Вітаємо на святі спокійного та доброзичливого Олександра Тютюнника!

А тепер бурхливими оваціями привітаймо чарівну та неповторну Галину Іванівну Нісенбаум, класного керівника наших випускників!

 

 

Атестат з відзнакою та Срібну медаль «За успіхи в навчанні» отримує  Марія Рудь! Марійка з дитинства була лідером, завжди придумувала різні розваги, за які інколи навіть стояла у кутку. Але це ніяк не вплинуло на рівень її активності та вміння вести за собою інших. Марія – справжній агент змін. І може, зовсім скоро ми будемо присутні на її інавгурації в якості Президента  країни!

Атестат про повну загальну середню освіту отримує Сергій Бабаджанов! Наш Сергій – особистість дуже різнобічна: він і соліст хореографічного ансамблю «Хамелеон», і капітан команди з туризму, грає у КВК і теніс, а у 2015 році був визнаний кращим захисником обласної першості з футболу. Бажаємо в подальшому продовжувати розвивати свої таланти в усіх сферах!

Атестат про повну загальну середню освіту отримує  Артем Борисенко! Артем у класі користується неабиякою повагою і відомий як хороший і розумний порадник. Він дуже відповідальний і розсудливий. Захоплюється Артем точними науками, мріє стати інженером. Також добре грає в футбол і теніс.

Атестат про повну загальну середню освіту отримує Назарій Ганзюк! Наш Назар відомий своїми спортивними здобутками не лише у Ромодані, а й у всій Полтавській області. Легше перелічити ті змагання. На яких він не переміг, ніж ті, з яких Назар завжди привозить купу нагород! А ще, наш Назар – капітан шкільної команди КВК.

Атестат про повну загальну середню освіту отримує  Володимир Годун! Володимир – неодноразовий переможець і призер предметних олімпіад, творчих та інтелектуальних конкурсів. Талановитий поет, у цьому році переміг у районному поетичному  конкурсі «Животоки». Володимир за 11 років ще не зрозумів, що школа – зло і мріє стати вчителем!

Атестат про повну загальну середню освіту отримує Олександр Годун! Наш Сашко – не лише хороший футболіст, але й винахідливий та харизматичний діджей. Він завжди обере доцільний музичний супровід, вміло налаштує мікрофони і насамкінець, проявить винахідливість, щоб не складати і не заносити апаратуру. Нам усім буде не вистачати твоїх жартів!

Атестат про повну загальну середню освіту отримує  Дмитро Звегінцев! Діма – чудовий голкіпер. Команда знає, коли він у воротах, можна сміливо іти в атаку, Дмитро не підведе. А ще наш Діма хороший друг, завжди прийде на допомогу. Майбутнє мріє зв’язати з залізницею, але не покине і футбол! Успіхів тобі!

Атестат про повну загальну середню освіту отримує Альона  Кириченко! Колись Альона мріяла стати лікарем, але після вступу брата до медуніверситету, зрозуміла, що двох лікарів в одній хаті забагато. Альона вважає, що головне для людини – це мирне небо над голової, щастя та повага у родині. Альона – справжня патріотка, активний волонтер.

Атестат про повну загальну середню освіту отримує Владислав Коваленко! З обличчя Влада ніколи не сходить щира, відверта усмішка. Якщо з-за дверей класу долинає сміх – це точно вже Влад розповідає щось цікаве. Крім того можна сказати, що Влад виріс на шкільному спортивному майданчику, є членом шкільної та районної футбольної команди.

Атестат про повну загальну середню освіту отримує  Олександр Коваленко! Наш Сашик – мрія більшості дівчат школи. Завжди чисто та охайно вдягнений, причесаний та ввічливий. Олександр ніколи не підвищує голосу, вміє чітко та аргументовано відстояти свою думку. Саме тому до його порад прислухаються не лише друзі-ровесники, але і старші. А ще – Саша хороший спортсмен.

Атестат про повну загальну середню освіту отримує  Дарія Кріпак! Даша – дуже спокійна та врівноважена, може вирішити будь-який конфлікт, заспокоїти його учасників. У цій справі Даша має неабиякий досвід, бо щодня доводиться допомагати батькам заспокоювати молодших братика і сестричку. Даша – вірна подруга і хороша порадниця.

Атестат про повну загальну середню освіту отримує  Ірина Немченко! Наша Іра – це енерджайзер класу. Вона і співає і грає в КВК і на бандурі, займає призові місця на предметних олімпіадах та легкоатлетичних турнірах, незмінна ведуча всіх щкільних свят. А ще Іра, разом з сестрою Наташею, є лідерами ансамблю сучасного танцю «Золотий прайд».

Атестат про повну загальну середню освіту отримує  Наталія Немченко! Наташа – серйозна, розсудлива і дуже відповідальна. Може саме тому вона неодноразово обиралася старостою класу. З дитинства навчена любити та відчувати рідну мову, Наташа неодноразово перемагала на предметних олімпіадах різного рівня та мовно-літературних конкурсах.

Атестат про повну загальну середню освіту отримує  Руфіна Мінеєва! Наша Руфіна – справжня чарівниця. В її умілих руках звичайний бісер та стрічки перетворюються в дивні квіти та птахів, а з окремих кольорових штрихів та плям постає прекрасний пейзаж. Роботи Руфіни неодноразово були відзначені грамотами на шкільному та районному рівні.

Атестат про повну загальну середню освіту отримує  Вікторія Новоселецька! З самого дитинства Вікторія бачить світ через об’єктив фотокамери. Спочатку фотографія була лише її захопленням, але вже зараз Віка робить прекрасні професійні фотосесії. ЇЇ фотороботи прикрашають не лише оселі, але і життя її рідних,  друзів та знайомих

Атестат про повну загальну середню освіту отримує  Ірина Порох! Немає в селі такої роботи, яка б не підкорилася тендітним та вмілим рукам нашої Іринки. Вона прекрасно вишиває, чудово готує, в її оселі завжди чисто і затишно. Може саме тому друзі дуже люблять бувати в Іри в гостях, а може їх приваблює її щира усмішка та добре серце.

Атестат про повну загальну середню освіту отримує  Дмитро Прибок! Наш Діма – природжений психолог. Завжди вміє підібрати правильні слова, щоб заспокоїти людину, не допустити конфлікту. А ще Дмитро чудовий стратег, неодноразово і з великим успіхом представляв школу на змаганнях різних рівнів з шахів та шашок. Є капітаном шкільної команди з шахів.

Атестат про повну загальну середню освіту отримує  Діана Супрунюк! Діана дуже любить співати. Жоден шкільний концерт не обходиться без її пісень. Діана дуже принципова і готова відстоювати свою думку до кінця, а в той же час – чудова донька і турботлива сестричка. А ще Діана дарує красу – часто допомагає подругам і зачісками та макіяжем.

Атестат про повну загальну середню освіту отримує  Дмитро Таран! Діма з дитинства захоплюється спортом. Він має прекрасні результати в боксі, легкій атлетиці, футболі. Працелюбний, готовий тренуватися цілий день, щоб привести свою команду до перемоги. В подальшому Діма мріє стати рятувальником.

Атестат про повну загальну середню освіту отримує  Вікторія Тахтаулова! Наша Вікторія – людина унікальна. І це правда! Згодьтеся, не так багато ми зустрічаємо людей, які однаково талановито співають, малюють, пишуть прекрасні вірші, створюють фотошедеври.   А які ж неймовірні прикраси виготовляє Віка своїми руками, такі і не снилися передовим дизайнерам світу!

Атестат про повну загальну середню освіту отримує  Юрій Токміленко! Наш Юра в цьому році вперше спробував свої здібності у модельному бізнесі і вже з першої спроби отримав запрошення взяти участь у кастингу телепрограми «Супермодель по-українськи». Віримо, пройде зовсім небагато часу і всі провідні бренди світу вистрояться в чергу, щоб просити нашого Юру представляти їх!

Атестат про повну загальну середню освіту отримує  Олександр Тютюнник! Саша захоплюється спортом і технікою, вміє знайти спільну мову як з ровесниками , так і з молодшими друзями. Ще наш Сашко – справжній екстремал, що єдиний з усього класу обрав ЗНО з фізики як ДПА! Мріє стати автомеханіком.

Сергій Бабаджанов отримує медаль за активну участь у спортивному та культурному житті школи.

Артем Борисенко отримує  медаль з надійність та вірність друзям!

Назарій  Ганзюк отримує медаль за спортивні досягнення!

Володимир Годун отримує медаль активну участь у творчих заходах на рівні школи, району і області!

Олександр Годун отримує медаль за активну участь в організації та проведенні виховних заходів!

Дмитро Звегінцев нагороджується медаллю за спортивні досягнення та вірність своїм переконанням! (так і не постригся)))

Альона Кириченко нагороджується медаллю за активну участь у волонтерській діяльності школи!

Владислав Коваленко нагороджується медаллю за спортивний азарт та прагнення до перемоги!

Олександр Коваленко нагороджується медаллю за стійкість та принциповість у досягненні мети!

Дарія Кріпак отримує нагороду дружелюбність та здатність завжди підтримати друга!

 Ірина Немченко нагороджується за вагомий особистий внесок у життя школи та громади!

Наталія Немченко нагороджується медаллю за перемоги та активну участь у інтелектуальних змаганнях на шкільному, районному та обласному рівнях!

Руфіна Мінеєва отримує нагороду за креативність та активну участь у творчих конкурсах!

Вікторія Новоселецька отримує нагороду за творчий підхід та допомогу в оформленні сайту школи!

Ірина Порох нагороджується медаллю за трудолюбивість та вміння досягати поставленої мети!!

Дмитро Прибок нагороджується медаллю за спортивні досягнення, а також за толерантність та волонтерство!

Марію Рудь отримує медаль за організацію роботи учнівського самоврядування на рівні школи та району, активну життєву позицію та лідерські якості!

Діана Супрунюк отримує нагороду за активну участь у творчих конкурсах та цілеспрямованість!

Дмитро Таран отримує нагороду за активну участь у спортивно-масовій роботі школи і селища!

Вікторі Тахтаулова отримає нагороду  за активну життєву позицію, високу виконавську майстерність та різноманітність талантів!

Юрій Токміленко нагороджується медаллю за спостережливість і прагнення до справедливості!

Олександр Тютюнник отримує медаль за відвагу в прийнятті та реалізації своїх задумів!

 

 

 

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 3
Оцінки та відгуки
  1. Підлужна Валентина
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. Мальцева Наталія Вікторівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  3. Швець Оксана ВІкторівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Додано
6 березня 2018
Переглядів
10614
Оцінка розробки
5.0 (3 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку