Сценарій випускного вечора 11 класу

Про матеріал
Сьогодні ми зібралися тут, щоб вшанувати досягнення кожного випускника. Цей вечір є не тільки символом закінчення одного етапу життя, а й святом нового початку, нових можливосте та викликів.
Перегляд файлу

Сценарій випускного вечора 11 класу

 

01 Муз. Фон ( ФОТО Класу)

Вже почалось, мабуть, майбутнє.
Оце, либонь, вже почалось...
Не забувайте незабутнє,
воно вже інеєм взялось!
І не знецінюйте коштовне,
не загубіться у юрбі.
Не проміняйте неповторне
на сто ерзаців у собі!

02 Фанфари ( вихід ведучих)

Вед.1 Доброго вечора, дорогі друзі! Шановні батьки, гості! Сьогоднішній день є особливим, і ми раді, що можемо святкувати його разом,  незважаючи на труднощі,  які ми переживаємо у цей час – час війни.

Вед.2 Сьогодні ми зібралися тут, щоб вшанувати досягнення кожного випускника. Цей вечір є не тільки символом закінчення одного етапу життя, а й святом нового початку, нових можливосте та викликів.

Вед.1  Це свято  дороге і бентежне для всіх: для батьків, які завжди хвилюються за своїх дітей, для вчителів , які пишаються  кожним  із сьогоднішніх випускників.

Вед.2 І, звичайно ж, це свято дороге самим випускникам. Бо вони подолали  перший етап на довгому шляху.

Вед. 1  Але  цього свята   не було б , якби не наші Захисники. Тому, на цьому урочистому вечорі ми не можемо забувати про тих , хто віддав своє життя за мир та свободу нашої України.

Вед . 2  Сьогодні ми пам’ятаємо героїв, які відстоювали  нашу незалежність та наше  майбутнє , і відаємо їм шану та вдячність. Вшануємо їх хвилиною мовчання!

(003) Хвилина мовчання

Вед. 1 Ми – молодь України, зробимо все можливе, щоб ніколи не забувати про їхні подвиги. Нехай їхня відвага та жертовність завжди залишаються прикладом для нас у подальшому житті.

Вед. 2  Юність … Це справді найкраща пора життя людини і проходить вона у школі. Юність захоплює дружбою, мріями, першим коханням…

Вед. 1  Але… Все має свій початок  і кінець. Закінчується шкільна юність.  А по переду самостійне життя . Хай же воно буде сповнене радістю, щастям, творчою працею.

Вед. 2   А сьогоднішній день проводить межу  між  дитинством і самостійним життям. Тому дозвольте запросити  нашу гордість та надію , тих, яким присвячується ця подія, заради кого ми тут зібралися –

Разом: наших випускників 2023 року ! Вітаємо їх!

03 ( Дефіле)

Вед. 1 Вітаємо вас на святі до якого ви готувалися  цілих  11 років! І ось цей день настав! Сьогодні всі дивляться тільки на вас з гордістю та повагою. Ви - молодь нашої країни, її надія на майбутнє. Ми віримо у вас, та в те , що ви робитимете Україну найкращим місцем на землі.

Вед. 2 

Станем,  браття, і покладемо

 Ми на серце руки.

Ми ніколи не впадемо,

Хоч й зазнали муки.

Бо на світ увесь лунає

Гімн рідного краю.

Цілий світ його співає

Вся Європа з нами!

 

Вед. 1 Урочисту частину вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту оголошуємо відкритою!

04 Гімн України

Вед.1 

Любі випускники!

Настає урочиста мить!

Має бути тихо,  як ніколи

Перш ніж документи вам вручить.

Вас вітає  Вікторія Іванівна Чорна

 

05 Вихід в. о.  директора

( вітальне слово)

 

Вед.2

 Сьогодні отримаєте ви документи

Із рідної школи пора відлітати,

Зірки і планети свої відкривайте

І власну космічну орбіту шукайте

 

Вед.1  Для оголошення наказу про випуск 11 класу та вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту  запрошується заступник директора з навчально виховної роботи  Інна Володимирівна Басиста

                                                                06. Фанфари

 

Вед. 1  Про що  задумались в такий складний момент?

Ви вже не діти . Вже давно дорослі.

Хай буде кожен з вас студент,

В спокійну , мирну  українську осінь

 

Вед. 2   Ось і отримали  путівку в доросле життя . А шлях до отримання цієї путівки розпочався  1 вересня 2012 року, коли ви тримаючись за мамину руку , прийшли до школи. І першими вас зустріли найрідніші перші вчителі – Віра Володимирівна та Лідія Іванівна

Вед. 1

 Перша вчителька …. Це до неї  ви бігли зі своїми проблемами і негараздами , це з неї ви цілі  уроки  не зводили очей, це її ніжний і ласкавий голос хочеться почути знову і знову.

Вед. 2

Привітайте ж їх вчителько перша,  ваших юних уже пташенят .

І напутні слова ваші теплі пам’ятатимуть всі у стократ.

 

07( вихід першої вчительки)

 

Вед. 1

 Уроків неповторний дивосвіт

І ваших слів живе – зоріє згадка .

І нині вдячний шлють для Вас привіт

Уже дорослі хлопчики й дівчатка.

                                                                       ( Виходять випускники)

  1. Випускник ( Репетілова Віка)

Шановна Віра Володимирівна, сьогодні прощаючись зі школою, ми хочемо від імені всього нашого класу висловити вдячність нашим найкращим в усьому світі вчителям. Нехай ваша доброта , турбота і нескінчена увага допоможуть  виховати ще не одне покоління воістину кращих учнів.

 

2 Випускник ( Цабенко Сергій)

Шановна Лідія Іванівна, чужі діти завжди швидко ростуть на очах , але ми впевнені , що для нашої першої вчительки ми, як рідні. Адже тільки рідним дітям можна подарувати стільки любові, уваги, тепла і турботи. Тільки рідним дітям можна кілька разів повторювати  матеріал, виправляти з ними всі помилки. Спасибі вам велике , що вірили в кожного з нас завжди!

                                                     08  ( Вручення квітів)

 

Вед.1  Із початкової школи, із теплих і лагідних рук першої вчительки, ви сьогоднішні випускники, потрапили у велику школу, з великою кількістю кабінетів і також великою кількістю вчителів.

Вед.2  Як легко  було б вам розгубитися в цьому шкільному морі , якби вас не зустріла , не підтримала турботливими руками класний керівник.

Вед.1  А ще цю людину можна назвати опікуном, другом, адвокатом, психотерапевтом, бойовим  командиром.

Вед.2  Як свідчить архів школи за формування особистості , за якість навчання та виховання разом із батьками розділила класний керівник. Тож, запрошуємо до вітального слова Олену Костянтинівну !

09( вихід класного керівника)

( Вітання від випускників класному керівнику)

1 Випускник :___________________________________

 Велике спасибі Вам, наш чудовий і дорогий класний керівник. Ви для нас – вірна підтримка і добра порада, Ви завжди поставитеся до будь-якої проблеми з розумінням, Ви завжди можете підбадьорити і подарувати світлу надію.

2 Випускник : ____________________________________

Спасибі за те, зробили наш клас дружним і веселим, за те, що в школі нас завжди чекали цікаві заняття і захоплююче дозвілля. Бажаємо Вам яскравих ідей, благополуччя і щастя в житті, успіху і натхнення в діяльності.

Вед.1  Учитель – це одна з найбільш багатогранних професій, адже він поєднує в собі дослідника, вченого, письменника, психолога і стратега,  який дав нам шанс зрозуміти і насолодитися предметом. Можливо, ми забуваємо його уроки , але ми ніколи не за будемо про цього вчителя.

Вед.2 Школа. 11 незабутніх років. Вони на завжди залишаться в нашій пам’яті як захоплююча пригода.

Вед.1 Ось і настав вечір, коли ви останній раз зібралися всі разом, і разом з вами наші дорогі, улюблені вчителі.

10 ( Вихід випускників)

Біняш  Вікторія

Сьогодні ми прощаємось зі школою,  яка за всі ці роки встигла стати нам    другим домом. Це величезний і дуже важливий крок, в нове, неймовірне життя, яке принесе нам різні емоції, досвід, і  я вірю , що виправдає наші очікування. Сьогодні ми хочемо подякувати всім вчителям   за розуміння та підтримку.

 

Перевіспа  Владислав

 

Ви навчили нас не боятися, не здаватися і вірити в себе. Кожен з вас зміг стати для нас прикладом, що надихнув на певні досягнення. Тепер ми випускники, і хочемо побажати всім нашим послідовникам не втрачати оптимізм, з повагою ставитись до праці  педагогічного колективу та ставити правильні цілі.

 

Плисюк  Альона

 

Роблячи перші кроки у доросле життя , хочеться подякувати всім нашим учителям і адміністрації  за величезний внесок у кожного з нас. Дякуємо за знання, турботу, підтримку і вічний стимул. Дякую, за те, що вірили в нас  і завжди допомагали. Щиро хочемо виправдати ваші сподівання та надії і досягти тих висот, до яких ви нас  підштовхували всіма силами.

 

Сурмач Євген

 

Від майбутніх геніїв, артистів, депутатів, юристів, винахідників, лікарів, мандрівників, викладачів і просто хороших, добрих людей наші слова подяки за тепло, чуйність, терпіння, прописні істини, відкриття, розуміння, відповіді на питання, допомогу, увагу, щастя в очах, відповідальність, бездоганне виконання обов’язків, підхід. Адже найголовніше в житті бути гідною людиною, з відкритим серцем. Спасибі, що навчили цьому.

 

 

11.( Пісня Випускний)

 

 

Вед.1   

Батьки і діти – це любов і сльози,

Це вічне щастя і од вічний біль.

Це – сонце і тепло, сніги й морози,

Мед на вуста й на вічні рани сіль.

Як на троянді – колючки і квіти,

Так і в житті є радість і печаль.

 

Вед. 2 

А діти – це і щастя, і турбота,

Відповідальність і тривога теж.

Без відпочинку й вихідних робота,

Любов така, яка не має меж!

 

Вед.1

Якщо є щось святе на землі, то це батько і мати.  І батькова хата і мамине слово і стежки, по яких вони ходять, це два найдорожчих і найтепліших слова , дві людини, які розділяють  із вами  гіркоту  невдач  і щасливі хвилини радощів, віддають  вам тепло свого серця. Любіть  їх,  своїх рідних, будьте  гідним їх , дайте їм можливість пишатись вами.

 

12 ( вихід для привітання батьків)

 

 

( _____________________________________) 

 У ці хвилини радості і щастя я хочу приділити час словам вдячності для своїх улюблених батьків! Дорогі мої, улюблені! Ви завжди були зі мною, ви виховали в мені найкращі людські якості. І за це я вам дуже вдячна! І сьогодні настав той день, коли я з вами можу поділитися радістю - у мене сьогодні випускний.

 

(__________________________________________)  

Дорогі мої, мамо і тато! Спасибі, що ніколи не втрачали віру в мене і завжди підтримували у різних ситуаціях. Я хочу сказати, що мені шалено пощастило бути вашим сином, отримувати вашу любов і ласку. Я дуже ціную Вас та обіцяю наслідувати найкраще, чого Ви мене навчили!

 

(___________________________________________)

Мамо і тато - найкращі друзі, найсильніша підтримка, першоджерело мудрості та добра! У цей знаменний для мене день я хочу із вдячністю звернутися до Вас! Я вклоняюсь Вам за Вашу відданість, ніжність, любов, допомогу на цьому непростому шляху! Я робитиму усе, щоб Ви пишалися мною, нашими спільними успіхами і досягненнями! Дякую  вам за життя!

Вед.1    Дитинство – маленька безтурботна країна. Кожному з нас доводиться бувати лише один раз у житті.  Згодом стежина до тієї країни заростає дорослими турботами та проблемами.

 

Вед. 2  І скільки б не шукали ми цю країну на карті – даремно, бо не знайдемо . Лише приємні спогади і мрії мають чарівну здатність повернути нас у дитинство.

13 ( Пісня « Дитинство»)

Подарунки для батьків

 

Вед.2

 Шановні  батьки!  Мудра  народна  скарбниця  береже  найкращі  традиції.  Здавна  в  народі  так  ведеться,  що  у  дорогу –   на  яку  стають  сьогодні  випускники,  залишивши  в  домівці  дитинство   батьки  благословляють  своїх  дітей  хлібом –  сіллю  на  вишитому  рушнику.

Запрошуємо вас!

14( вихід батьків)

 

  1. .Дорогі діти!

Традиції і звичаї народу

У них життя, характер і душа

Тож короваєм починається дорога,

Коли дитя батьківський дім лиша.

Нехай радіють ниви колоскові,

В житті хай будуть злагода і мир.

На чистому, як сонце, рушникові

Дозвольте Вам піднести хлібі сіль.

 

2.Дорогі діти! Прийміть цей святий хліб, а разом з ним і наше батьківське благословення в доросле, самостійне життя, незвіданий світ. Хай у вашому житті, завжди на столі буде хліб, як символ достатку, людської щедрості й милосердя. Благословляємо Вас, дорогі діти! Йдіть з цієї , для вас уже казкової й далекої країни Дитинства в складне, тернисте, доросле життя. Ми завжди прийдемо Вам на допомогу, а вам шановна Олена Костянтинівна та  всьому педагогічному колективу великий уклін.

15 (вручення короваю)( Пісня « Батьки»  Софія Коваленко)

Вед.1  Ось і підходить хвилююча мить. Мить, якої ви чекали давно. Бо ж саме зараз прозвучить для вас, дорогі випускники, прощальний вальс. І понесе він у ваше життя колір сонця, світла і золота. Хай же буде з вами у житті червоний колір кохання, зелений колір надії і блакитний колір мрії.

 

Вед. 2  Прийди світанок… Сонце зустрічай!

Дай для польоту пташенятам неба!

Слова останні – школо, прощавай!

Ми завжди будем пам’ятать про тебе!

 

Вед.1  Ой куди світанок дня покличе,

Поведе куди він завтра вас?

І щемить чекання на обличчі

І звучить шкільний прощальний вальс.

16 (Вальс)

Вед. 2.

Ну от і все. Останній протокол

Про випуск 2022 написаний уже.

Затих давно шкільний наш коридор,

Він спогади про вас всіх збереже.

Вед. 1

Сини і доньки незалежної країни!

Ідіть упевнено , з надією біжіть.

Не допустіть в майбутньому руїни.

Свою країну, любі, бережіть.

Вед. 2

Свою країну, друзі, захищайте

Від ворога проклятого, від бід.

Вперед сміливо! Нумо! Відлітайте!

В державі нашій теж залиште слід.

 

Вед. 1 Хоча б такий, як в школі залишили,

Глибокий, щедрий, повен всяких див.

Щоб Україні сад ви свій садили,

Щоб кожен по землі вільній ходив.

Вед. 2

На цьому офіційна частина свята оголошується закритою.

17 ( Гімн України)

Вед. 1  Вічні істини будемо знов відкривати

Щоби зрештою кожен із вас зрозумів: 

Шлях скінчився- але все одно це початок

Це насправді початок для інших шляхів.

 

Вед. 2   Ваша мрія хай зіркою світить,

Кличуть вдаль вас далекі шляхи.

Україно! Ідуть твої діти!

Тож приймай їх в обійми свої!

                                                          Фінальна пісня

1

 

docx
Пов’язані теми
Мистецтво, 11 клас, Сценарії
Додано
28 грудня 2023
Переглядів
172
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку