Сценарій виступу екомоди

Про матеріал
Екологічна мода - це тренд сучасного світу. Варто переробляти одяг і виховувати нове екологічне мислення. Не треба купувати багато речей, ці дії можуть зберегти навколишнє середовище!
Перегляд файлу

Сценарій конкурсу «Свіжий вітер»: ЕКОМОДА

Здолбунівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4

Автор та керівник – КОСТЮК Світлана Володимирівна

МЕТА:  

  • ознайомити учнів з поняттям екологічна мода і стиль;
  • сприяти усвідомленню учнями правил правильного споживання природних ресурсів;
  •  розширювати кругозір підлітків про використання речей придатних для переробки;
  • навчити учнів оцінювати модні явища з точки зору шкоди або користі для здоров’я;
  • формувати морально-гігієнічну культуру і естетику зовнішнього вигляду;
  • розвивати відповідальність за своє здоров’я та збереження планети Земля.

Модель №1 ЖІНКА – ПРИРОДА

Жінок здавна наділяли магічними властивостями за їх близькість до природи. Вони збагачуються життєдайною снагою Сонця і Води. Жінка – це частина природи, вона завжди займала і буде займати чільне місце на Землі, тому що вона наділена величною силою – силою дарувати нове життя! На моделі під номером один ви можете побачити сукню виготовлену з мішковини та оздоблену поліпропіленовим матеріалом, доповненням до образу є сумочка, основою якої є екостакан з паперу та вінок зі штучної ялинки.

Модель №2 ДІВЧИНА МАЙБУТНЬОГО

За словами Георга Крістофа Ліхтенберга «Майбутнє повинно бути закладене в сьогоденні». Кожному з нас здається, що майбутнє таке далеке, незвідане, химерне…Але слово завтра вже означає майбутнє. А от Денис Габор зазначає, що майбутнє неможливо передбачити, але можна винайти». З цим твердженням ми повністю погоджуємось. Людство може змінити хід історії завдяки простим правилам: не купувати занадто багато одягу, перероблювати старий одяг на новий власними руками. Перед вами яскравий тому приклад.

Модель №3 Дівчина - ВЕСНА

Вашій увазі пропонуємо образ дівчини- весни. Весни прекрасної і водночас загадкової, але однозначно яскравої та кольорової. Психологи стверджують, що поганий настрій зникає, якщо навколо майоріють веселкові відтінки. Поглянувши на квіти, які навколо нас, маєш розуміти, що природа досконала і не варто змагатися з нею, бо сили будуть нерівні. Людино, озирнись навколо і ти зрозумієш, що немає в світі нічого досконалішого за природу. На моделі топ і сукня, які виготовлені за допомогою гафрованого паперу.

 

«Ми – діти сонця» Здолбунівської ЗОШ №4 і нам небайдужі проблеми довкілля, своїм виступом ми закликаємо суспільство до нового екологічного мислення.

 

І на кінець…Хочеш змінити Україну на краще – почни спочатку з себе! Бо ти сам і є та Україна», заповітні слова Кузьми «Скрябін».

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
15 березня 2022
Переглядів
283
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку