Середовище растрового Графічного редактора. Петриківський розпис.

Про матеріал

Повторити поняття графічного редактора, познайомити зтехнікою Петриківського розпису. Формувати уміння та навички виконання розпису пензликом та засобами графічного редактору.


Зміст слайдів
Номер слайду 1

Інтегрований урок інформатиката. Образотворче мистецтво. Тема: Середовище растрового. Графічного редактора. Петриківський розпис.

Номер слайду 2

Мета: Повторити поняття графічного редактора засвоєнного в початковихкласах , познайомити з технікою. Петриківського розпису. Формувати уміння та навичкивиконання розпису пензликом та засобами графічного редактору. Розвивати естетичний смак. Виховувати любов до народного мистецтва.

Номер слайду 3

Говорять, той народ не має майбутнього, який не пам’ятає свого минулого. Наші пращури, хоча й не були такими освіченими як ми, були надзвичайно талановитими та працьовитими і залишили нам чудове, неповторне, унікальне народне мистецтво, з яким ми сьогодні познайомимося.

Номер слайду 4

Що таке декоративно-прикладне мистецтво? Назвіть відомі вам види декоративно-прикладного мистецтва.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Елементи розпису

Номер слайду 9

Ягідки калини, винограду, смородини та горішок петриківчани роблять кінчиком пальця або паличкою. Набравши фарбу на кінчик пальця, зробіть відтиск на папері.

Номер слайду 10

Фізкультхвилина

Номер слайду 11

Як запустити графічний редактор Paint? Який вигляд має вікно графічного. Редактора?

Номер слайду 12

Панель інструментів Paintвільне виділення прямокутне виділеннягумка заливкапіпетка масштаболівець пензликрозпилювач написпряма кривапрямокутник многокутниковал (еліпс)скруглений прямокутник

Номер слайду 13

Інструктаж з техніки безпеки

Номер слайду 14

Малюємо в Paint

Номер слайду 15

Вправи для очей

Номер слайду 16

З яким видом декоративно-прикладного мистецтва ми з вами познайомились?Які засоби ми використовували для малювання калини?

Номер слайду 17

Дякуємо за увагу!

pptx
Додано
25 березня 2018
Переглядів
1457
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку