Скарбничка електронних ресурсів

Про матеріал

Скарбничка електронних ресурсів містить посилання на електронні ресурси, які вчитель інформатики може використовувати при викладанні інформатики в початковій школі, а саме навчаючи учнів працювати в Інтернеті.

Перегляд файлу

Скарбничка  електронних ресурсів:

-   http://children.kmu.gov.ua  – урядовий сайт для юних громадян, на якому школярі можуть отримати інформацію про владу, про Уряд, познайомитись з історією державної влади, здійснити екскурсію Будинком Уряду.

- http://deti.e-papa.com.ua  – дитячий сайт, на якому вчителі, батьки та діти зможуть знайти колискові і дитячі пісні, цікаві загадки, вірші і казки, а також розмальовки.

- http://levko.info  – на сторінках цього сайту дитина знайде корисні поради, алгоритми корисних поробок, секрети фокусів, он-лайн-навчання та багато іншого.

- http://pustunchik.ua  – дитячий портал «Пустунчик» пропонує дитині розвивати свою увагу і пам'ять складаючи картинки-пазли, граючи в розвиваючі ігри та аркадні ігри. У розділі «Кінозал» дитина зможе переглянути цікаві фільми для дітей, мультфільми пізнавальні і розвиваючі, документальні фільми. Розіділ «Віртуальна школа» у цікавій формі дасть знання з біології, історії, географії, астрономії та багато іншого. 

- http://chytay.com.ua  - це дитячий сайт, який містить літературу для дітей, книжки, музику, вірші, оповідання ...

- http://kazkar.info  - сайті Казкар зібрано найкращі казки з усього світу – англійські, німецькі, французькі, індійські і наші рідні українські народні казки.

- http://maluk.in.ua  - дитячий сайт на якому зібрано багато українських казок, байок, віршів, пісень, приказок, загадок та ребусів на українській мові.

- http://universinet.org  – на цьому сайті учень/учениця може знайти навчальні та комп’ютерні ігри і, граючи, підвищить рівень своїх навчальних досягнень

- http://www.wildwebwoods.org  – сторінки цього веб-сайта ознайомлять учнів з небезпеками, що можуть траплятися в житті дітей та їх правами. Цей сайт –  захоплююча онлайн-гра для школярів.

docx
Додано
26 серпня 2018
Переглядів
1528
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку