Спортине свято ,,Спорт і здоров"я - понад усе".

Про матеріал
Здоровий спосіб життя - це концепція життєдіяльності людини, спрямована на поліпшення і збереження здоров'я за допомогою відповідного харчування, фізичної підготовки, морального настрою, і, безумовно, відмови від шкідливих звичок. В наш час здоровий спосіб життя – це популярний тренд сучасного світу.
Перегляд файлу

Мета: Прищеплювати школярам  любов до спорту, до занять спортивною підготовкою. Шляхом проведення спортивних змагань , колектив згуртовується, діти починають розуміти значення слова "дружба

Вчитель : Дорогі діти! Сьогодні ми зібралися з вами на  цьому стадіоні, щоб провести спортивні змагання ,  а також подивитися, які ви спритні, розумні, винахідливі.  Адже знаєте, що коли людина займається спортом, то вона і красива і здорова. У сьогоднішніх змаганнях братимуть участь команди 1- 4 кл.

1.Конкурс

Наступним конкурсом буде "Передай м’яч по верху  ”.  Кожен з учасників по черзі повинен передати м’яч над головою  іншому , а потім взяти м’яч в руки і прибігти назад.  Цей конкурс оцінюїться в 1 бал. Почали!

2.Конкурс

Наступним конкурсом буде "Передай м’яч  по низу ”.  Кожен з учасників по черзі повинен передати м’яч по низу іншому , а потім взяти м’яч в руки і прибігти назад.  Цей конкурс оцінюїться в 1 бал. Почали!

3.Конкурс

 «Човниковий» біг 4х9

Підведення підсумків.

Нагородження команд.

 

docx
Пов’язані теми
Фізична культура, Сценарії
Додано
26 липня 2021
Переглядів
678
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку