Спортивне свято "Ми - майбутні Олімпійці!"

Про матеріал

Сценарій проведення спортивного свята "Ми майбутні - Олімпійці!" для учнів у вигляді змагань.

Перегляд файлу

imageпроведення спортивного свята

«Ми image !»

Ведучий ( роль виконуе учительimage

Команди image команди по 12                )

           ( можуть бути учителј                                  старших           )

Обладнання ( image

палички — для    — 2шт.;2 комплекти сп. форми (футболки) — 12шт.          12шт.жовтих;

                          — 2пари; м'ячики для великого TeHicy —                     вагою

1кг. — 1пара; хокейнВлючки — 2шт.;          шайби — 2шт.;

— 2шт.;                       — 2щт.;линва для перетягування — проектор.

ДЈя image у закритому спортивному        школи,прикрашеному плакатами iCTOPiTimage

imageмузичний image про image спортивного свята команди заходять у спортивний зал.

Розпочинаемо свято переглядом imageпро участь украТнських imageв    — 2008.

Ведучий. Щоб розпотати       змагання учасники imageу спортивну перша          естафета «Одягни форму».

imageзалу стоять два яких лежать футболки, imageяких kinbkocrni кожно7 команди. За сигналом один i3 членјв команди ДобЈгае до свого стјльця, оДягае футболку й ,повертаючись на ,переДае естафету (торкаючись рукою) наступному. Перемагае команда,яка оДягне BCi футболки першою.

Ведучий. За imageперед початком змагань спортсмени запалюють imageвогонь. Зазвичай BiH проходить довгий шлях. Його запалюють imageстародавньоТ Переходячи з рук в руки,смолоскип долае багато кратн, щоб досягги imageimagei ми з вами розпочнемо змаганняimage

Перемогу у цьому k0Hkypci здобуде команда,яка першою принесе imageвогонь» доimage

За сигналом ведучого направляючий колони з естафетною паличкою (у вигляДЈ смолоскипу) image тх «змЈйкою» ,а назад повертаеться по прямјй переДаючи естафету наступномуimage

Той виконуе аналогјчну вправу,передаючи естафету HacmynH0MY,i т.д. Яка команда першою виконте завДання „та i перемогла.

imageВедучий. Спортивна TexHika i тактика у давнину imageсучасноТ. Стрибаючи у довжину, атлет з двома важкими гантелями — вважали, що розмахуючи ними ,BiH виконуе додаткове прискорення. Зараз таким способом продемонструють свою imageу стрибках в довжину з по чотири представники кожноТ команди. imageтримати Увага,перша пара на старт!

imageimageКожен учасник з гантелями в руках виконуе стрибки у Довжину. МЈсце приземлення е точкою вјДштовхування наступного гравця. Перемагае команда, учасники якођ в результатЈ знаходитимуться якнайДалЈ старту. ПЈсля стрибка не Дозволяеться схоДити з приземлення,поки наступний стрибун не займе вихЈДне положення для crnaprny.

imageВедучий. Поет «золотого Biky» римськоТ казав:»Якщо не   поки здоровий,то Тому наша наступна естафета пов'язана з          називаеться вона «намалюй сонечко».

imageКожен учасник отримуе по На crnopoHi лежить маленький    обруч. За сигналом веДучого один гравець i3 кожно7 команди повинен Добјгти до обруча i приложити до нього палицю, повернутися назад та переДати естафету наступному гравцевЈ. Перемагае команда,яка imageестафету першою i складе найкраще

сонце.            image

Ведучий. Протягом усього image сучасних image не було жодного випадку imageзмагань з м'ячем. Бажаючих взяти участь у цих TypHipax image багато, що imageпроводити змагання,щоб вибороти право поТхати наimage

Команди шикуються на протилежних сторонах спортзалу. За сигналом ведучого гравцј ведуть м'яч до баскетбольного щита що знахоДиться на протилежнјй cmopoHi,i виконують кидок з любого вихЈДного положення та любим способом. Кидок виконують до тих пЈр ,поки м'яч не попаде у кошик. попадання ведуть м'яч назад i передають його своему товаришевг. Перемагае команда яка до imageприйДе першою.

Ведучий. Якщо ви конкурси належать до imageimageспорту .А зараз ми перенесемося на

Пращурами сучасного хокею,були 3i звичайними палками. Yci правила в       лапта». Отже, давайте подивимось, як виглядае ця гра.

        Учасники шикуються за загальною          старту в колону по одному.

Направляючј тримають по гЈмнастичнЈй палицј та волейбольному м'ячу. Перед кожною командою ставиться фјшка. За сигналом першј номери команд ведуть м'яч гјмнастичною палицею попереду себе вперед, обходять i таким чином повертаються. Потјм займають мЈсце в imageсвое7 колони передаючи палицю i м'яч наступному гравцевј. Пјсля цього стають позаДу у свою колону . Естафета image коли завДання виконають останнЈ гравцЈ команд.

Ведучий. А тепер перейдемо до сучасних хокейний ключок. Правила гри залишаються Ti caMi. Однак ведення шайби будуть imageхокейною ключкою. Yci до хокейноТ естафети ?На старт!

Учасники шикуються за загальною лЈнЈею старту в колону по одному. Направляючј тримають по хокейнјй й шайбЈ. Перед кожною командою ставиться За сигналом першј номери команд ведуть шайбу хокейною ключкою попереДу себе вперед ,обхоДять й таким чином повертаються,й займають в кЈнцЈ своег• колони. Естафета закЈнчуеться, коли завДання виконують ocmaHHi команд.

Ведучий. Наше наступне випробування -дляimage

До конкурсу запрошують ycix гравцЈв команди. За сигналом ведучого першиЙ гравець кожно7 команди вДягае    лижј та починае бјгти до стјйок бјля яких знахоДяться rneHicHi м'ячики.       до стјйок,бере м'ячик i тенјсний м'ячик) намагаючись влучити у волейбольний м'яч ,що лежить на крЈслЈ на вјДстанЈ 5м. вјд стјйки. Bpa3i непопадання,гравець робить шгпрафне коло навколо стЈйки,а тоДЈ вже може повертатися до свое/ команди переДавати естафету наступному учаснику. Перемагае команда яка першою imageестафету.

Ведучий. Ви добре BMieTe   та стрибати, а чи BMieTe image на imageзапитання?

1.Хто з украТнських imageзавоював image на ocTaHHix Јграх i з яких спорту?

image

З.Де проводились image

4.Як виглядае емблемаimage

5.Що такеimage

6.Як називаеться спортивна гра з м'ячем наimage

Ведучий. Настав час запросити команди до останнього випробування —

«Перетягування линви», яке i будеimage

imageжваву музику починаеться конкурс перетягування линви. imageкоманди розпочинають перетягувати линву. Виграе команда,яка перетягне линву на свою сторону.

Ведучий. У image HiXT0 не програв ,виграли Bci,T0MY що змагання допомогли нам,перш за все,краще подружитися з спортом.image

imageоголосити результати!

imageоголошують результати змагань та проводять нагородження.

Грае жвава музика,учасники та imageзалишають              змагань.

pdf
Додано
16 грудня 2021
Переглядів
242
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку