СТЕНД НОВИНКИ ІТ, ЦІКАВА ІНФОГРАФІКА

Про матеріал
СТЕНД НОВИНКИ ІТ, ЦІКАВА ІНФОГРАФІКА Google працює над новою версією носимого комп'ютера!!! Google Glass, яку розробники обізвали Enterprise Edition. Виходячи з назви, гарнітура призначена не для простих користувачів, а для комерційних організацій. Повідомляється, що пристрій отримає збільшений дисплей, більш продуктивний процесор Intel Atom і поліпшену батарею.
Перегляд файлу

http://qrcoder.ru/code/?https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D08PbnDfN-kc&3&0 https://www.handelskraft.de/wp-content/uploads/2015/07/google-glass.pnghttps://24gadget.ru/uploads/posts/2017-03/1490257402_googleglasses-agco-002.pngGoogle готує нову поліпшену версію GLASS

http://kreatech.lviv.ua/img/images/news/140715/google_glass_140715.pngGoogle працює над новою версією носимого комп'ютера!!! Google Glass, яку розробники обізвали Enterprise Edition. Виходячи з назви, гарнітура призначена не для простих користувачів, а для комерційних організацій. Повідомляється, що пристрій отримає збільшений дисплей, більш продуктивний процесор Intel Atom і поліпшену батарею.

Поштовий дрон майбутнього

http://kreatech.lviv.ua/img/news/347_first_640.jpgШвейцарська поштова служба почала тестування служби доставки посилок дронами. Очікується, що служба пропрацює місяць в тестовому режимі. Представники компанії говорять, що в найближчі п'ять років повномасштабне комерційне використання дронів не уявляється можливим, однак вони сподіваються, що тести допоможуть зрозуміти обмеження, що накладаються використанням "літаючих листонош".

https://images.weserv.nl/?url=https://biz.nv.ua/system/Article/posters/_8980/900x450/29.jpeg?stamp=1&q=85 

 

 

 

 

 

 

 

http://qrcoder.ru/code/?https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Ftime_continue%3D70%26v%3DYwaLS5QtIU0&3&0 

 

 

 

 Поштова служба повідомила, що дрони будуть дуже корисними в екстремальних ситуаціях, наприклад при доставці провіанту і предметів першої необхідності в постраждалі від стихійного лиха регіони або при транспортуванні важливих вантажів, наприклад лабораторних тестів.

Торік DHL почала відправляти посилки на острів Йюст, що знаходиться на півночі Німеччини, за допомогою дронів. DHL тоді заявила, що це стало першим випадком, коли в Європі були дозволені регулярні комерційні польоти безпілотників.

Як гарнітура Hololens допоможе вдосконалити медичну освіту

Результат пошуку зображень за запитом "Як гарнітура Hololens" Гарнітура доповненої реальності Microsoft HoloLens - це не тільки спосіб по-новому поглянути на гру в Minecraft або повісити на стіну своєї квартири віртуальні шпалери. Гаджет може принести відчутну користь у сфері освіти. Першим навчальним закладом, що погодився на експериментальне впровадження гарнітури в процес навчання своїх студентів, став Західний резервний університет Кейза, розташований в Клівленді.

http://kreatech.lviv.ua/img/images/news/140715/microsoft_hololens_140715_1.jpg

http://qrcoder.ru/code/?https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DSKpKlh1-en0&3&0Студенти-медики з цього університету зможуть вперше побачити навчальний матеріал у вигляді віртуальних образів, а не просто ілюстрацій у підручниках. Microsoft співпрацює з викладачами медицини, щоб максимально точно втілити необхідні освітні образи у вигляді об'ємних проекцій для HoloLens. Тільки уявіть собі, що ви зможете бачити людські органи в найдрібніших подробицях, збільшувати їх і оглядати з усіх боків, розкладати на складові і бачити назви окремих їх частин.

Гарнітури можна буде використовувати у навчальних аудиторіях, де викладач буде виділяти ділянки 3D-моделей, про які він розповідає студентам.

ВІДЕО https://www.youtube.com/watch?v=SKpKlh1-en0   

 

docx
Додано
24 квітня 2020
Переглядів
553
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку