Створення коміксів. Робота з Storyboardthat.

Про матеріал
Як зареєструватися та працювати в додатку для створення коміксів Storyboardthat.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема. Storyboardthat. Підготувала презентацію керівник ТМО з інформатики Холодногірського району, вчитель інформатики Харківського ліцею №87 Філіна Вікторія Ігорівна

Номер слайду 2

Storyboard That. Цей ресурс був задуманий як інструмент для складання наочних розкадрувань до шкільних уроків і лекцій. Однак функціонал сервісу настільки широкий, що дозволяє створювати повноцінні комікси, використовуючи всілякі графічні елементи. Приклад використання - 9 клас Розділ «Програмне забезпечення та інформаційна безпека» тема уроку «Безпечне зберігання даних» Завдання створити комікс "Загрози безпеці даних"

Номер слайду 3

Заходимо на сайт https://www.storyboardthat.com . Насамперед потрібно створити обліковий запис. Без цього експорт коміксів на комп'ютер буде неможливий. Для переходу до форми авторизації натисніть на кнопку «Зареєструватися» в меню зверху.

Номер слайду 4

2. Створюємо аккаунт за допомогою електронної пошти або авторизуйтесь за допомогою Google.

Номер слайду 5

Зверніть увагу!

Номер слайду 6

3. Далі натискаємо на кнопку «Створення розкадровки» в бічному меню сайту.

Номер слайду 7

4. На сторінці, буде представлений сам онлайн-конструктор розкадровки. Додавайте сцени, персонажів, діалоги, стікери та інші елементи з верхньої панелі інструментів. На бічній панелі з правої сторони доступні функції для роботи з осередками і всієї розкадровкою в цілому.

Номер слайду 8

5. По завершенні створення розкадровки переходимо до її експорту. Для цього натисніть на кнопку «Зберегти» в нижньому правому курочку вікна.

Номер слайду 9

6. У спливаючому вікні вказуємо назву коміксу і натискаємо «Продовжити».

Номер слайду 10

7. Натисніть «Зберегти та вийти».

Номер слайду 11

9. Далі у вікні обираємо відповідний варіант експорту.

Номер слайду 12

Як бачите, створення нескладних коміксів не вимагає серйозних навичок художника чи письменника, а також спеціального ПО. Досить мати під рукою веб-браузер і доступ в мережу, що наразі дуже актуально для дистанційного навчання. Працювати з цим сервісом дуже просто і насамперед цікаво для дітей. Ну а крім того, Storyboard That не вимагає установки ніяких додаткових програм, так як працює на основі HTML5.

pptx
Пов’язані теми
Інформатика, Презентації
Додано
1 листопада 2023
Переглядів
296
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку