СТВОРЕННЯ ТА ВСТАВЛЕННЯ ЗОБРАЖЕНЬ НА СЛАЙДАХ

Про матеріал
Підібраний матеріал сприяє формуванню ключових компетентностей, а саме: основних компетентностей в природничих науках та технологіях, спілкуватися державною мовою, комунікативних, інформаційно-комунікаційних, інноваційних, соціальних компетентностей та вміння вчитися впродовж життя. Цифровий ресурс має на меті допомогти учителям та учням наочним та методичним доповненням програм та підручників для кращого сприйняття та засвоєння уроків інформатики для 5 класу НУШ.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

СТВОРЕННЯ ТА ВСТАВЛЕННЯ ЗОБРАЖЕНЬ НА СЛАЙДАХ Урок №17 Нова українська школа 202-2023 Підготував: Віктор Місьонг

Номер слайду 2

ПОМІРКУЙТЕ Для чого використовуються графічні об’єкти у презентаціях? Що, на вашу думку, повинно переважати у презентації — тексти чи зображення? Чому не доцільно розміщувати фотографії як тло слайдів презентації?

Номер слайду 3

ВИДИ ГРАФІЧНИХ ОБ’ЄКТІВ На слайди комп’ютерної презентації можна вставляти графічні об’єкти різних видів:

Номер слайду 4

ВСТАВЛЕННЯ ГРАФІЧНИХ ОБ’ЄКТІВ НА СЛАЙД ПРЕЗЕНТАЦІЇ Для вставлення на слайд ФІГУР потрібно виконати такий алгоритм: Вкладка Вставлення, група Ілюстрації, кнопка Фігури Вибрати вид фігури Виділити протягуванням місце на слайді

Номер слайду 5

ВСТАВЛЕННЯ ГРАФІЧНИХ ОБ’ЄКТІВ НА СЛАЙД ПРЕЗЕНТАЦІЇ Для вставлення на слайд ЗОБРАЖЕННЯ потрібно виконати такий алгоритм: Вкладка Вставлення, група Зображення, кнопка Зображення. Вибрати місце пошуку та знайти зображення Вибрати зображення і кнопку Вставити Графічні об’єкти також можуть бути вставлені на слайди презентації з використанням кнопок покажчиків місця заповнення:

Номер слайду 6

РОБОТА ЗА КОМП’ЮТЕРОМ

Номер слайду 7

ДОМАШНЄ ЗАВДАННЯ

ppt
Пов’язані теми
Інформатика, 5 клас, Презентації
Інкл
Додано
31 березня 2023
Переглядів
2232
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку