Створення, збереження, відкривання та друк публікацій

Про матеріал
Мета: ­ навчальна: навчити учнів створювати, зберігати, відкривати та друкувати публікації; ­ розвиваюча: розвивати логічне й алгоритмічне мислення; формувати вміння діяти за інструкцією, планувати свою діяльність, аналізувати i робити висновки; ­ виховна: виховувати інформаційну культуру учнів, уважність, акуратність, дисциплінованість.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк

Номер слайду 2

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк

Номер слайду 3

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Ти дізнаєшся:

Номер слайду 4

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Створення, збереження, відкривання та друк публікацій

Номер слайду 5

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Друк публікаціїКомп’ютерні публікації Підготувати публікацію до друку можна за допомогою інструментів групи Параметри сторінки на вкладці Макет сторінки.

Номер слайду 6

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Друк публікаціїКомп’ютерні публікації Після завершення налагодження параметрів публікації доцільно перевірити її макет, оскільки зміна параметрів сторінки може привести до зміни параметрів деяких об’єктів. Для цього серед інструментів, які доступні в меню Файл/Властивості обрати Перевірити макет.

Номер слайду 7

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Домашнє завдання. Вивчити §20 п.20.7 Опрацювати всі запитання і завдання з рубрик Заповнити словничок Підготовка публікації до друку

Номер слайду 8

Розгадай. Анаграму. Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк

Номер слайду 9

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Розгадай БЮЛЕТЕНЬНЕю. ЛТьб. Е

Номер слайду 10

Робота з комп'ютером. Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Вправа 4. Друк інформаційного буклета. Роздрукуйте на принтері інформаційний буклет Проект Україна.pub

Номер слайду 11

Робота з комп'ютером. Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Завдання 5. Що спільного й чим різняться етапи підготовки текстового документа, публікації та слайдової презентації? Які є особливості? Обговоріть у парах. Складіть порівняльну таблицю.

Номер слайду 12

Робота з комп'ютером. Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Завдання 1 До інформаційного бюлетеня Нобелівські лауреати.pub, що зберігається в папці Комп’ютерні публікації, додайте потрібний текст із однойменного текстового документа та налаштуйте параметри його перетікання у зв’язаних текстових полях. Змініть кольорну та шрифтову схеми публікації на власний розсуд.

Номер слайду 13

Робота з комп'ютером. Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Завдання 2 Створіть програмку балетної вистави Спляча красуня на основі шаблону бюлетеня за власним вибором. Замініть автозаповнювачі в публікації даними з файла Спляча красуня.doc, що зберігається в папці Комп’ютерні публікації. Передбачте, що бюлетень має складатися з двох сторінок, додайте необхідні об’єкти. Виконайте перевірку макету

Номер слайду 14

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Працюємо за комп’ютером

pptx
Додано
27 грудня 2020
Переглядів
788
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку