Світові Країни Та Вікторини, Географія, Штеурактивний інтернет-ресурс з вивчення географії

Про матеріал
Світові Країни Та Вікторини - це проект, який розроблений для вивчення Географії та Країн Світу. Тут ви можете знайти всі країни світу на мапі, коротку інформацію про обрані країни, посилання на сторінки Вікіпедії певної країни. Також є можливість пройти різні вікторини.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Географія. Світові Країни Та Вікторини - https://www.worldcountriesquiz.com

Номер слайду 2

Світові Країни Та Вікторини. Безкоштовний інтерактивний проект, який розроблений для вивчення Географії та Країн Світу. В цьому інтернет-проекті ви можете знайти всі країни світу на мапі, коротку інформацію про обрані країни, посилання на сторінки Вікіпедії певної країни. Також є можливість пройти різні вікторини.

Номер слайду 3

Вікторини: Вікторина Прапор За Назвою Країни - Відгадайте прапор країни за запропонованою назвою країни. Вікторина містить 35 питань. За кожну правильну відповідь отримуйте 100 балів. Вікторина Назва Країни За Прапором - Відгадайте назву країни за запропонованим зображенням прапора країни. Вікторина містить 35 питань. За кожну правильну відповідь отримуйте 100 балів. Вікторина Назва Країни За Столицею Країни - Відгадайте назву країни за запропонованою столицею країни. Вікторина містить 35 питань. За кожну правильну відповідь отримуйте 100 балів. Вікторина Столиця Країни За Назвою Країни - Відгадайте столицю країни за запропонованою назвою країни. Вікторина містить 35 питань. За кожну правильну відповідь отримуйте 100 балів. Вікторина Столиця Країни За Прапором - Відгадайте столицю країни за запропонованим зображенням прапора країни. Вікторина містить 35 питань. За кожну правильну відповідь отримуйте 100 балів. Вікторина Прапор За Столицею Країни - Відгадайте прапор країни за запропонованою столицею країни. Вікторина містить 35 питань. За кожну правильну відповідь отримуйте 100 балів. Вікторина Країна На Мапі - Відгадайте розташування країни на світовій мапі за запропонованою назвою країни. Вікторина містить 35 питань. За кожну правильну відповідь отримуйте 300 балів.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Вивчай Географію І Спробуй Свої Знанняhttps://www.worldcountriesquiz.com

pptx
Додав(-ла)
Solovei Dmytro
Додано
30 травня
Переглядів
45
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку