Свято "Випускний 2022"

Про матеріал
Сценарій випускного вечора в умовах війни. Захід патріотичного спрямування.
Перегляд файлу

ВИПУСКНИЙ 2022

Звучить музика

Життя – вічний вокзал, де розлучаються, зустрічаються, плачуть і радіють. І сьогодні   23 червня  2022 року до вокзалу прощання з дитинством, шкільними роками зайдуть наші випускники.

Зустрічаймо їх добрим словом, поглядом світлим і  оплесками.

 Музика. Вихід випускників.

 Вітайте нас! Веселих і дотепних, відвертих і кмітливих, жартівливих і допитливих, радісних і схвильованих, активних і спортивних, емоційних і творчих, молодих і доброзичливих, особливих і найкращих…. Випускників 2022 року!

Вітай, Україно, сьогоднішню зміну!

Хай гордо й заклично державний Гімн звучить велично!

Гімн

 Давайте згадаємо хвилиною мовчання всіх, хто воював, усіх військових та всіх цивільних, дорослих та дітей. Усіх-усіх, хто міг би ще жити, якби Росія не почала війну…

Хвилина мовчання

СЛАВА ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ!

 

  Час летить і змінює все, що нас оточує. Колись і ми були малими та несміливими, а сьогодні вже – випускники.

 Так, час летить від вечора до рання В минуле вже немає вороття Наш поїзд мчить з республіки «навчання» В республіку «дорослого життя»

 А щоб нам на шляху не червоніти І мати для проїзду документ Ми просимо нам атестати всім вручити - Найголовніший проїзний білет!

Тетяно Миколаївно, просимо!

Вручення атестатів. Вітання директора.

Вітання гостей.

Пісня Корнух Ю.П.

Вітання 10 класу.

  Ось ми і  отримали атестати. День за днем…і так збігло…11 років шкільного життя

Отож за п’ять років навчання у  школі ми навчилися:

у 5 класі відрізняти вчителів від старшокласниць. а деяких навіть запам’ятали по іменах, вміли знаходити потрібні кабінети і, звичайно, їдальню. Ми навчилися тонким життєвим премудростям, а саме: як залишатися індивідуальністю серед 200 учнів школи;

 у 6 класі ми вміли ховати крейду, щоденники, а деякі навіть своїх батьків. Ми навчилися за 20 хвилин великої перерви пообідати, списати домашку, збігати в магазин, пожартувати з однокласниками;

  вже семикласниками, ми добре знали, що похід до медсестри під час уроку можна зробити значно цікавішим і тривалішим, включивши до маршруту прогулянку коридорами, зупинку у спортзалі, зайти попити води, помити руки і висушити під дубчиком, а ще зайти до їдальні і уточнити, що на обід.

 у 8 класі ми вміли користуватися одним зошитом на всіх уроках і вчити домашнє завдання, не відкриваючи підручника;

за 9 років ми навчилися закохуватися і, навіть, не один раз на рік. Під час уроку просили дозволу вийти, йшли у кабінет Т.О.  і запевняли її, що саме зараз, у цю хвилину, коли йде урок, треба вирішити питання, яке нас хвилює.

у старших класах ми навчилися непомітно зникати з уроків, так, що навіть Шерлок Холмс би цього не помітив. Ми поблажливо дивилися на звички вчителів, знаючи навіть, яка фраза має звучати далі;

ну а підказувати, підглядати, списувати, робити шпаргалки, прогулювати уроки ми уміли завжди!

Стоячи на шкільному порозі, хочеться ще раз згадати, що ж для кожного з нас школа:

Школа і навчання в ній поволі відпливає у минуле. І, чим тривалішою буде відстань, тим чарівнішими й милішими серцю здаватимуться її обриси, стверджує наш класний керівник. Але ми це ще перевіримо, може й так…

 Адже у стінах школи ми були і Менделєєвими, і Рафаелями. І перша буква, схована у магії слова, і перша цифра, пробуджена у нескінченному ряді математичних знаків, і перше кохання, і перша невдача - все це творило із нас найдовершенішу суть самої природи. Нас творила школа, наша школа. Дякуємо тобі за це.

Ми сьогодні дякуємо учителям нашої школи за їх невтомну і наполегливу працю. Ви вчили нас 11 років, а сьогодні дозвольте нам надати деякі рекомендації вам:

1. Бути спокійним і врівноваженим, життєрадісним і привітним.

2. Мати свій індивідуальний стиль і старатися, щоб один урок був не схожий на інший, щоб не було стандарту.

3. Виробляти красивий голос, не «бубніти» собі «під носа».

4. Підтримувати свій фізичний стан на належному рівні, щоб до класу «влітати», а не заходити, човгаючи ногами.

5. Не заходити в школу, коли двері перекриті шваброю.

6. Одягатися красиво і модно, якщо є можливість, а нема – учні допоможуть.

7. Не приходити голодним на роботу, щоб потім не бігати коридорами школи з булочками в руках.

8. Проводити контрольні роботи в цікавій формі: під музику або за чашкою кави.

9. Дозволяти робити шпаргалки, але не давати ними користуватися, бо це шкідливо впливає на зір учня.

10. Не запитувати постійно одних і тих же учнів, бо інші також чекають своєї черги.

11.Через дрібниці не телефонувати батькам, щоб у вас не боліло серце.

 12. Посміхатись, радіти, передавати учням позитивні емоції, бо всі учні вас люблять і поважають.

Звичайно, це все жартома, та ми дуже вдячні вам, дорогі наші вчителі, за все, що ви зробили для нас. Дякуємо!

Багато, багато років тому, коли дерева були великими, дорога довгою, а сходинки до школи дуже високими, батьки привели нас до школи. Якимось дивом ми опинилися в одному класі, так почалась весела казка під назвою «Початкова школа».

Нам приємно згадувати про ті роки дитинства

Ми вдячні за все нашим першим вчителькам: С.В.Оверченко та Ю.Г. Загайко

І запрошуємо до слова С.В.

Виступ першої вчительки (КВІТИ)

Про класного керівника

Відео

Виступ класного керівника

Дорогі наші батьки, найрідніші наші люди, для вас сьогодні особливі слова.

  1. Дорогі наші батьки. Без вас ми б не стали тим, ким є. І сьогодні в цей радісний день нам хотілося б подякувати вам за те, що ви в нас є.

2. Я дякую Богові за таких чудових маму і тата. Життя так швидко летить, що хотілося б зупинити час і згадати з чого все починалося.

3. Вашу турботу я відчувала навіть тоді, коли я ще не з’явилася на світ. З перших хвилин мого життя я відчувала теплоту ваших рук, які міцно мене тримали, і доброту вашого серця, яка всюди мене оберігала.

4. Ваші руки міцно тримали мене і вели у дорогу життя. Ви пам’ятаєте мої перші слізки, мої перші кроки, перші посмішки, перші слова, перші падіння та мої перші розбиті колінка. Дорогі мої, я безмежно вдячна вам за те, що ви в мене є. Дякую вам за вашу турботу, любов та терпіння.

5. З перших днів мого життя ви завжди були зі мною, ви завжди робили мене найщасливим. Ви завжди у всьому допомагали мені, давали різні поради. І хоча ваші слова доходили до мене пізно, але все одно ви залишалися праві. Я впевнена, що ще не раз звернуся за важливою порадою до вас і ви знайдете на все відповіді.

6. Дякую за всі наші сімейні свята, за чудово проведені мої дні народження, за наш чудовий перший Новий Рік, за теплоту та комфорт у нашому домі. Мої рідненькі, я хочу, що ви завжди посміхалися. Я дуже сильно вас люблю.

7. Мамулько, дякую тобі за турботу і ласку, що дарувала мені, за всі безсонні ночі, які ти проводила біля мене, за кожну казочку кожного вечора, яку ти читала мені, за кожну вивчену букву, яку ти вивчала зі мною.

8. Татусю, рідненький, дякую тобі за ласку і доброту. Дякую тобі за підтримку і теплі слова. Дякую тобі, що розумів мене і не сварив за всі мої гріхи. Я дуже тобі вдячна за все що ти для мене зробив.

9. Татусю, дякую тобі за наше перше море, перший велосипед, першу куплену ляльку, дякую тобі за мій перший куплений червоний костюмчик. Дякую тобі, таточку, за все.

10. Сьогодні наш випуск. Але це і Ваше велике свято. І ми хочемо сказати: низький Вам уклін за все і щиру подяку від чистого серця! Живіть довго, будьте здорові! Ми Вас дуже любимо і будемо завжди міцною опорою для Вас – все Ваше довге життя!

Танець для батьків

Виступ батьків

Вальс з батьками

Пісня випускників

 Ось і підійшла до закінчення перша частина нашого чудового свята! Але давайте, не будемо сумувати! Адже ми, як талановиті учні найталановитіших вчителів, засвоїли на «відмінно» найголовніший урок – життя – це великий дар, який потрібно розділити з іншими людьми!

Дорогі вчителі! Ви щедро дарували нам свій безцінний час! І тому ми з вдячністю говоримо вам ...

ДЯКУЄМО!

Школо! Ти стала для нас другою домівкою! І, йдучи, ми з сумом прощаємося з тобою, як із старим добрим другом ...

ДО ПОБАЧЕННЯ!

Попереду нас чекають тисячі доріг, нові зустрічі, нові випробування, нові радощі. І ми, сміливо дивлячись своєму майбутньому в очі, вітаємо його ...

ЗДРАСТУЙ, ДОРОСЛЕ ЖИТТЯ!

 І ми дуже чекаємо, щоб ви, наші батьки, рідні, вчителі та друзі, побажали нам ...

 ЩАСЛИВОЇ ДОРОГИ!

Танець випускників

А зараз запрошуємо Вас зробити з нами світлини напам'ять

Музика

docx
Додано
13 жовтня 2023
Переглядів
130
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку