Технологія приготування фруктово-ягідного зефіру

Про матеріал
Презентація до уроку виробничого навчання кондитерів: "Технологія приготування фруктово-ягідного зефіру".
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Технологія приготування фруктово-ягідного зефіру». Тема уроку:

Номер слайду 2

УСНЕ ОПИТУВАННЯ: 1. Яку сировину використовують для приготування зефіру?style.colorfillcolorfill.type

Номер слайду 3

УСНЕ ОПИТУВАННЯ: 2. В якій ємності потрібно збивати плодово-ягідне пюре та білок для приготування зефірної маси?style.colorfillcolorfill.type

Номер слайду 4

УСНЕ ОПИТУВАННЯ: 3. Які пристосування використовують для приготування зефіру?style.colorfillcolorfill.type

Номер слайду 5

УСНЕ ОПИТУВАННЯ: 4. Для чого можна використовувати зефірну масу?style.colorfillcolorfill.type

Номер слайду 6

УСНЕ ОПИТУВАННЯ:5. Який термін зберігання зефіру?style.colorfillcolorfill.type

Номер слайду 7

УСНЕ ОПИТУВАННЯ:6. Які санітарні вимоги до особистої гігієни кондитера?style.colorfillcolorfill.type

Номер слайду 8

Посуд, Інвентар та обладнання Які використовуватимуться На уроці

Номер слайду 9

Сировина для приготування фруктово-ягідного зефіру

Номер слайду 10

Інструкційно-технологічна картка. Приготування фруктово-ягідного зефіру

pptx
Додано
25 травня 2020
Переглядів
946
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку