«Технологія приготування фруктово-ягідного зефіру». Тема уроку:
УСНЕ ОПИТУВАННЯ: 1. Яку сировину використовують для приготування зефіру?style.colorfillcolorfill.type
УСНЕ ОПИТУВАННЯ: 2. В якій ємності потрібно збивати плодово-ягідне пюре та білок для приготування зефірної маси?style.colorfillcolorfill.type
УСНЕ ОПИТУВАННЯ: 3. Які пристосування використовують для приготування зефіру?style.colorfillcolorfill.type
УСНЕ ОПИТУВАННЯ: 4. Для чого можна використовувати зефірну масу?style.colorfillcolorfill.type
УСНЕ ОПИТУВАННЯ:5. Який термін зберігання зефіру?style.colorfillcolorfill.type
УСНЕ ОПИТУВАННЯ:6. Які санітарні вимоги до особистої гігієни кондитера?style.colorfillcolorfill.type
Посуд, Інвентар та обладнання Які використовуватимуться На уроці
Сировина для приготування фруктово-ягідного зефіру
Інструкційно-технологічна картка. Приготування фруктово-ягідного зефіру
Реєструючись, ви погоджуєтеся з угодою користувача та політикою конфіденційності.
«На Урок». Освітній інтернет-проект