Технологія склеювання.Зразки листівок.

Про матеріал
Технологія склеювання складається з декількох стадій. Одна з головних умов одержання міцного клейового з'єднання— висока адгезію клею до поверхонь, що склеюються. Одна з головних умов одержання міцного клейового з'єднання— висока адгезію клею до поверхонь, що склеюються.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Зразки листівок.

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Класифікація фурнітури. За матеіалом;За зовнішнім виглядом;За призначенням;За способом приклеювання;За способом оздоблення;

Номер слайду 5

Фурнітура- це допоміжні матеріали, які застосовують під час виготовлення швейних виробів: ґудзики, гачки, кнопки, пряжки, нитки, корсажна стрічка тощо. Матеріали для оздоблення повинні мати сучасне оформлення, високі показники якості (міцність, гнучкість, стійкість фарбування, достатню формостійкість та довговічність), відповідати за оформленням та властивостями основному матеріалу, надавати виробу закінчену сталеву виразність та красивий зовнішній вид.

Номер слайду 6

Одна з головних умов одержання міцного клейового з'єднання— висока адгезію клею до поверхонь, що склеюються. Для цього в першу чергу необхідне добре змочування клеєм поверхонь деталей. При поганому змочуванні до складу клею вводять спеціальні добавки, які, крім того, сприяють зниженню залишкових напружень в клейовому з'єднанні. Це забезпечує зростання міцності й довговічності з'єднання. Підвищенню міцності сприяє і підготовка поверхонь, які склеюються — наприклад, збільшення шорсткості за рахунок механічної або хімічної обробки, нанесення спеціальних підшарків, щільне притискання склеюваних поверхонь деталей на момент формування клейового з'єднання. Важливою умовою одержання високоміцного з'єднання є присутність в клеї і на поверхнях, які склеюються, полярних або здатних поляризуватися груп.

Номер слайду 7

Технологія склеювання складається з декількох стадій:підготовка поверхонь під склеювання;(пояснення словами)нанесення клейових матеріалів на поверхні склеювання;твердіння (тужавіння) клею.

pptx
Додано
16 лютого 2021
Переглядів
599
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку