Текст " Звіт вчителя-предметника щодо особливостей навчальної діяльності учнів 5 класу з особливими освітніми потребами (за 1семестр навчання)".

Про матеріал
Вивчаючи предмет 5 класу за 1 семестр здоровя,безпека та добробут 5 кл можна зробити та підсумувати вивчене з учнем ООП оформивши звіт.
Перегляд файлу

Звіт

 

Особливості навчальної діяльності  з предмету «Здоровя,безпека та добробут » учня 5 класу

Здоровя,безпека та добробут 6 б

 

На середньому  рівні засвоїв адаптовану навчальну програму 5 класу здоровя, безпека та добробут.

За період навчання проявив себе емоційно врівноваженим, уважним старанним і комунікативним учнем. Потребує постійної мотивації з боку вчителя та похвали. Вільно володіє державною мовою, уміє читати з розумінням, висловлювати власну думку усно. Вміє підтримати бесіду, поставити влучне питання, переказати прослухане з нелогічною відповіддю але робить типові помилки при виконанні вирішення логічної ситуаційної задачі. До уроку завжди готовий але завдання письмові виконує незавжди всі.

При вивчені теми»особиста гігієна « Олексій вміє знаходити інформацію щодо здоровя ,безпеки та добробуту з різних джерел (засоби масової інформації,реклама ,соціальні мережі)  та аналізує негативний вплив недотримання правил безпечної поведінки на збереження життя і здоровя.

Під час вивчення теми «добробут «  учень створює та намагається реалізувати короткострокові плани щодо досягнення успіху ,зокрема в навчанні, спорті, побуті. Розуміє що безпека й добробут є підгрунтям успішного майбутнього.

Вивчаючи розділ 1.Безпека на дорогах вміє обгрунтувати  та аналізувати про необхідність власної відповідальності за поведінку в побуті та громадських місцях.Також знає правила поведінки пасажирів у автобусі,тролейбусі,трамваї. Орієнтується  щодо звернення до фахівців у небезпечних ситуаціях  ,наслідками яких не може зарадити власним силами.

Вивчаючи розділ 2 Уміння вчитися успішно організовує власний освітній простір,раціонально розподіляє час .Виявляє зацікавлення до тривалої систематичної діяльності (хобі,спорт,навчання тощо).

При вивчені розділу 3 «Фізичне здоровя « виникли труднощі щодо ситуації надання першої долікарської допомоги в разі травматизму чи поганого самопочуття.

Розуміє та обговорює чинники ,котрі впливають на стан здоровя і розвиток організму ,зокрема профілактині заходи щодо інфекційних  і неінфекційних захворювань.

 

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Гупало Тетяна Григорівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Додано
3 січня 2023
Переглядів
3089
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку