Тексти для списування 2 клас

Про матеріал

Тексти для списування для учнів 2 класу з завданнями. що відповідають чинним вимогам програм. Пропонується вчителям для роботи з дітьми, під час перевірки навички списування та каліграфічного письма.

Перегляд файлу

Спиши текст та встав пропущені букви

 

Шишкар ялиновий
Добре знає з...ма ялинового ш..шкаря. Навкруги сніг білий-білий. А ялиновий ш..шкар яскраво-червоний, немов стигла яг..да. Всі сховал..ся від н..годи, а він з гілки на гілку перестр..бує. Навкруги т..ша, а він дзвінко виспівує. (36 слів)

 

Зайці

Чи багато ви знаєте про зайців? Задніми ногами довгов..хий може відбитись від орла або л..сиці. Досить часто зайч..хи відважно захищають сво..х дитинчат від ворон. Всі зайці, навіть літні, любл..ть пустувати. За хорошого настрою вони влаштову..ть веселу метушн.., підстрибують вгору, катают..ся по землі. (42 слова)

 

***

Хто по росі бос..ніж бігає, той міцний б..де. Так дідусь Матвій казав. Вибіг Тарасик із хати, а по спор..шу ніби хто нам..сто ро..сипав. Переливаєт..ся воно, виграє під сон..ем. Стоїть Тарасик і не наважу..ться на спориш ступити. Щоб росяного намиста не потоптати. (41 слово)

Як цікаво!

Хазяйнує у лісі з..ма. Заховала мален..ку ялиночку в сні.. . А вона виз..рає з..леною гілочкою. Бо їй цікаво, що тут робиться. Ось пройшла шнурочком хитра л..сичка. Прол..тіла ворона. З гілки на гілку майнула біло..ка. Як цікаво! (37 слів)

 

Калина

Ось і літо. Стало тепло й сон..чно. Край лісу з..леніє калина. Незабаром на її гілочках з..являться білі букетики. Це цвіт калини. А чи бачили л..сточки на ній? Ніби їх ма..стер вимал..вав. Калина — чудова рослина. Люблят.. її в Україні. Це наш народний с..мвол і краса. (44 слова)

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
4.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
4.7
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Куницька Любов
    Загальна:
    4.7
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    4.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Додано
12 квітня 2018
Переглядів
19566
Оцінка розробки
4.7 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку