Тема №2. Професійна футбольна ліга

Про матеріал
Професіональна футбольна ліга має двадцятирічний досвід, однак ми – молодий колектив, пов'язаний спільними цілями, ідеями і прагненням до найвищого результату. Футбол – наше життя, найбільша пристрасть і задоволення. Ми хочемо об'єднати усіх зацікавлених в його розвитку, тому ПФЛ прагне розробляти програми та проекти, доступні кожному, хто любить футбол. У всьому світі у спортивних клубів і бізнесу існують загальні принципи. Ми віримо, що створення і функціонування самодостатніх футбольних клубів можливе і в Україні. Для цього необхідно впровадити у футбол сучасні методики, що їх давно використовують наші іноземні колеги. Ми пройдемо цей шлях разом, виконуючи свій обов'язок з подальшого розвитку Гри
Перегляд файлу

ПРОФЕСІОНАЛЬНА ФУТБОЛЬНА ЛІГА

image

тут народжуються зірки

image

 Наша гра проста і доступна, але в той самий час серйозна і перспективна. Футбол – невід'ємна частина нашого життя, і він повинен розвиватися згідно з сучасними тенденціями, які забезпечать йому процвітання і підтвердять звання спорту 1.

Професіональна футбольна ліга має двадцятирічний  досвід, однак ми – молодий колектив, пов'язаний спільними цілями, ідеями і прагненням до найвищого результату. Футбол – наше життя, найбільша пристрасть і задоволення. Ми хочемо об'єднати усіх зацікавлених в його розвитку, тому ПФЛ прагне розробляти програми та проекти, доступні кожному, хто любить футбол.

У всьому світі у спортивних клубів і бізнесу існують загальні принципи. Ми віримо, що створення і функціонування самодостатніх футбольних клубів можливе і в Україні. Для цього необхідно впровадити у футбол сучасні методики, що їх давно використовують наші іноземні колеги. Ми пройдемо цей шлях разом, виконуючи свій обов'язок з подальшого розвитку Гри.

Сергій Макаров

Президент  Професіональної футбольної ліги

image


image

image

image

image


image

СОЦІАЛЬНІ ІНІЦІАТИВИ ПФЛ:

«Зіркові уроки футболу» –   спільний всеукраїнський проект ПФЛ та партнерів – Видавництва Старого Лева, ТМ Живчик та ТМ Mitre.

image

Мета – допомогти дітям краще пізнати та полюбити гру мільйонів, а гравцям – отримати заряд натхнення та підтримки.

imageЗіркові уроки ФУТБОЛУ

Стрий      Киів       Кіровоград       Біла Церква      Маріуполь

Миколаів       Рівне       Чернівці       Суми      Кременчук

image


image

image

image

image

pdf
Додано
17 жовтня 2022
Переглядів
182
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку