Тема уроку:Приготування страв з яєць

Про матеріал
Технологія приготування та відпуск страв з яєць: омлети (натуральний, змішаний та фарширований). Технологія приготування та відпуск страв із запечених яєчних продуктів. Вимоги до якості, відсоток втрат під час теплової обробки.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема уроку: Приготування страв з яєць

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Популярні страви з яєць

Номер слайду 4

Яку санітарну обробку проходять яйця? 1. Протягом 10 хв. у воді. 2. 5 хвилин в 2% розчині харчової соди, 3. 5 хвилин в 2% розчині хлорного вапна або 0,5% розчині хлораміну 4. Ополіскують холодною проточною водою.

Номер слайду 5

Термін зберігання омлетів, яєчні ? Яєчні, омлети, яєчна кашка, страви з запечених яєць збереженню не підлягають.

Номер слайду 6

Які яйця не використовують для приготування страв?

Номер слайду 7

Які види омлетів за способом приготування ви знаєте?

Номер слайду 8

Як перевірити якість яєць?

Номер слайду 9

Якщо немає овоскопу, як перевірити?

Номер слайду 10

Завдання на урок1. Організувати робоче місце.2. Приготувати:- яйця пашот;- яєчню кашку;- омлет натуральний;- омлет змішаний;- омлет фарширований.3. Подача страв.4. Бракераж.5. Прибирання робочого місця і лабораторії.

Номер слайду 11

Яйца пашот

Номер слайду 12

Яєчна кашка

Номер слайду 13

Омлет натуральний

Номер слайду 14

Омлет змішаний

Номер слайду 15

Омлет фарширований

pptx
Додано
12 серпня
Переглядів
70
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку