Тема: «Виготовлення сумки-органайзера»

Про матеріал
Розробити конструкцію мінісумки-органайзера з тканини, що зможе кріпитися до основної тривожної валізи.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема: «Виготовлення сумки-органайзера»Мета:  Розробити конструкцію мінісумки-органайзера з тканини, що зможе кріпитися до основної тривожної валізи.

Номер слайду 2

Сьогоднішні реалії змусили кожного українця «бути на готові». Через існуючу загрозу життю і здоров’ю у нас повинна бути готова "тривожна валізка", де компактно складені речі першої необхідності для евакуації чи переходу в укриття. Я вирішила спроєктувати мінісумку-органайзер, яка зможе кріпитися до основної тривожної валізи. Органайзер матиме 5 відділень. Сам по собі виріб дуже місткий та функціональний. Одна з переваг: компактний, розкладається, може вмістити в собі багато чого, дуже легко збирається. В цю мінісумочку можна покласти головне – документи, ключі, гроші, ліки, поживний батончик, тощо. Кожну ячейку можна підписати, на мою думку, це зручно, бо кожна річ матиме власне відділення.{21 E4 AEA4-8 DFA-4 A89-87 EB-49 C32662 AFE0}Матеріали та обладнання. Тканина. НожиціНитки та голка. Будь-який фломастер, щоб підписати ячейки. Карабін. Сантиметрова стрічка. Металева пришивна кнопка

Номер слайду 3

{21 E4 AEA4-8 DFA-4 A89-87 EB-49 C32662 AFE0}Виготовлення1. Вирізаємо з тканини дві однакові стрічки. Довжина 40см, ширина 12 см.2. Вирізаємо маленький прямокутник для застібки, довжиною 3 см, а шириною 2 см.3. Накладаємо одну стрічку на іншу і зашиваємо з обох боків кінця, та знизу.4. Робимо розмітку по всій довжині нашої стрічки (уявні кишеньки), виміряємо по 8 см з початку і відмічаємо, щоб потім пришити. Має вийти 5 кишеньок, по 8 см. За бажання можна прикрасити вишивкою. Я обрала герб України.

Номер слайду 4

{21 E4 AEA4-8 DFA-4 A89-87 EB-49 C32662 AFE0}4. Беремо голку і нитку, зашиваємо по відміткам і отримуємо 5 кинешьок.5. Пришиваємо прямокутник з лівої сторони стрічки.6. На прямокутник зашиваємо одну частину металевої застібки.7. Перевертаємо наш виріб, щоб задня частина дивилася на нас, та зашиваємо на 4-ій кишеньці другу частину металевої застібки. (Обережно, не зшийте повністю кишеньку, трохи виверніть, щоб шов залишився у кишенці.)8. Заверніть органайзер рівномірно «рулетиком», по швах. Застібніть і в куточку пришийте карабін.9. Підпишіть ячейки за бажанням по середині.10. Прикрашаємо органайзер вишивкою. Вишиваємо герб технікою «хрестик» на тій частині виробу, що показана на малюнку. Передня сторона виробу. Задня сторона виробу. Місце для підпису. Готовий виріб. Місце, якеможна прикрасити вишивкою.

Номер слайду 5

Висновок: Цей виріб дуже легкий у виконанні, функціональний та зручний. Я впевнена, що він кожному стане у нагоді в цей скрутний час.

pptx
Додано
9 серпня
Переглядів
8
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку