Текст "Щаслив дитина - здорова дитина"

Про матеріал

Текст "Щаслива дитина - здорова дитина" висвітлює роботу педагога і дошкільного закладу в цілому, над повноцінним розвитком дитини, шляхом створенням найкращих умов для реалізації поставлених цілей. В даному випадку створення чудової театральної студії.

Перегляд файлу

              «Щаслива дитина – здорова дитина!»

 

 

 

Запрошую всіх до нашого чудового театру! Я Кавас Катерина Степанівна вихователь, та керівник театральної студії.

Саме тут я працюю над  естетичним розвитком дітей, та не лише над ним…

Мета нашого садочка надати дитині повноцінний розвиток: фізичний, психологічний,  духовний та емоційний; а саме дарувати дитині позитивні емоції.

Вчений психолог Мартін Селіган , який був  головою Американської Асоціації психологів заснував позитивну психологію, сказавши:

  • Настав час вивчати те, що працює, а не те, що ламається!А саме позитивну психологію, позитивні емоції, які дарують  щастя!

Вчений  психолог провів дослідження, та виявив, що щаслива дитина більш успішна, добріша, сильніша, здоровіша, талановитіша, розумніша та турботливіша.

І допомагають їй у цьому гормони щастя, такі як :  ендорфін, дофолін, сератин та окситоцин. А підґрунтям для їхнього розвитку є: сміх, позитивні та радісні емоції, любов; яскраве світло; рухи, танці; досягнення поставлених цілей; творчість, креатив; успішне завершення; оплески, компліменти, обійми.

І як ви вже зрозуміли, у нас є можливості для формування. Та розвитку щасливої дитини.

В нашому чарівному театрі ми це втілюємо за допомогою арт – терапії, а саме її провідних напрямках: сміхо -  терапія, казко – терапія,  звуко –терапія та т.д.

Завдяки цим напрямкам арт – терапії діти долають свої страхи, само впевнюються, реалізовуються, стають позитивними, а отже -  щасливими!

Робота починається з особистісного підходу  та аналізу здібностей дитини; гурткової співпраці та невеличких інсценізацій ; а закінчується гарними театральними виставами  та святковими дійствами.

Ось і все – коротко по роботі театру, та спільній  оздоровчій роботі нашого театру.

Наш девіз « Щаслива дитина – здорова дитина»!

 

 

docx
Додано
23 серпня 2021
Переглядів
263
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку