Тест "Внутрішня енергія і способи її зміни 2"

Про матеріал
Матеріал можна використовувати для формування предметних компетентностей учнів
Перегляд файлу

1.                                                                                                                                                                                 Перед тим як налити в склянку окріп, туди опускають чайну ложку. З яким видом теплопередачі це пов'язано?

а) Конвекціяб) Теплопровідність

в) Випромінюванняг) Важко визначити

2.                                                                                                                                                                                 У промислових холодильниках повітря охолоджується за допомогою труб, по яких тече охолоджена рідина. Угорі чи внизу треба розташувати ці труби? З яким видом теплопередачі це пов'язано?

а) Унизу, випромінюванняб) Угорі, конвекція

в) Унизу, конвекціяг) Угорі, випромінювання

3.                                                                                                                                                                                 З яким видом теплопередачі пов'язують призначення скляних рам у парниках?

а) Конвекція і теплопровідністьб) Теплопровідність

в) Конвекціяг) Випромінювання

4.                                                                                                                                                                                 Обчислити внутрішню енергію 20 моль одноатомного газу при температурі 27⁰С

а) 748 кДжб) 7,48 кДж

в) 7480 кДжг) 74,8 кДж

5.                                                                                                                                                                                 Визначити внутрішню енергію 2 г Неону при температурі 127⁰С

а) 4986 Джб) 4,986 Дж

в) 498,6 Джг) 49,86 Дж

6.                                                                                                                                                                                 3

Визначити внутрішню енергію Гелію об'ємом 30 м при тиску 200 МПа

а) 9 Джб) 9 МДж

в) 9 кДжг) 9 мДж

7.                                                                                                                                                                                 Який тиск одноатомного газу, що займає об'єм 4 л, якщо його внутрішня енергія 600 Дж?

       а) 1 кПа                                                                                           б) 1000 кПа

       в) 10 кПа                                                                                        г) 100 кПа

8.                                                                                                                                                                                 У рідкому чи у твердому стані води молекули зв'язані між собою сильніше, якщо питома теплота плавлення льоду 330 кДж/кг, а питома теплота пароутворення води 2300 кДж/кг?

а) У твердомуб) У рідкому

в) Однаковог) Важко відповісти

Ключ до тесту

1. б (1 балів)

2. б (1 балів)

3. г (1 балів)

4. г (2 балів)

5. в (2 балів)

6. б (2 балів)

7. г (2 балів)

8. б (1 балів)

 

pdf
Додано
28 березня 2020
Переглядів
1520
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку