Тест з трудового навчання: "Бутерброд"

Про матеріал
Дані тести можна використати при вивченні об'єкта проектування "Бутерброди"
Перегляд файлу

Тест. Бутерброди

1. Як перекладається з німецької мови слово "бутерброд"?

а) ковбаса та сир

б) сир та сметана

в) масло і хліб

2. За якими параметрами класифікуються бутерброди?

а) видом продукту

б) температурою подавання

в) кількістю використовуваного сировини

г) формою і способом приготування

д) всі варіанти правильні

3. Основою бутерброду є:

а) ковбаса

б) пшеничний або житній хліб

в) риба

г) сир

Бутерброди з мандарином і сиром фета: простий рецепт від Євгена ...4. Як називається даний бутерброд за формою та способом приготування?

а) закритий

б) хот-дог

в) відкритий

г) сандвіч

5. За температурою подавання бутерброди бувають

а) холодні

б) підсмажені (тости)

в) гарячі (запечені)

 г) всі перераховані вище

 6. Коли нарізають продукти для бутербродів?

а) на протязі дня

б) усі продукти для приготування бутербродів потрібно нарізати не раніше, ніж за 20–30 хв до подавання на стіл

в) при наявності вільного часу

г) час не визначено

 

 

 Ключ до тесту 1. в (5 балів) 2. д (5 балів) 3. б (5 балів) 4. в (5 балів) 5. г (5 балів) 6. б (5 балів)

docx
Додано
15 травня 2020
Переглядів
1086
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку