Тест. Бутерброди
1. Як перекладається з німецької мови слово "бутерброд"?
а) ковбаса та сир
б) сир та сметана
в) масло і хліб
2. За якими параметрами класифікуються бутерброди?
а) видом продукту
б) температурою подавання
в) кількістю використовуваного сировини
г) формою і способом приготування
д) всі варіанти правильні
3. Основою бутерброду є:
а) ковбаса
б) пшеничний або житній хліб
в) риба
г) сир
4. Як називається даний бутерброд за формою та способом приготування?
а) закритий
б) хот-дог
в) відкритий
г) сандвіч
5. За температурою подавання бутерброди бувають
а) холодні
б) підсмажені (тости)
в) гарячі (запечені)
г) всі перераховані вище
6. Коли нарізають продукти для бутербродів?
а) на протязі дня
б) усі продукти для приготування бутербродів потрібно нарізати не раніше, ніж за 20–30 хв до подавання на стіл
в) при наявності вільного часу
г) час не визначено
Ключ до тесту 1. в (5 балів) 2. д (5 балів) 3. б (5 балів) 4. в (5 балів) 5. г (5 балів) 6. б (5 балів)