Кулінарíя —
До холодних страв і закусок належать:
Солодкі страви (десерти) за температурою подачі поділяють на:
До способів первинної обробки належать:
Кейк-попси
Макарон
Визначте серед наведених варіантів Marshmallow (маршмеллоу). Це кондитерський виріб, який, як правило, складається з цукру або кукурудзяного сиропу, води, желатину, глюкози, ароматизаторів, іноді барвників, збитих у густу піну. Деякі рецепти включають яйця.
Борщ з вушками, грибна юшка, вареники, голубці, маринований оселедець, мариновані гриби, кутя,заливна риба, тушкована капуста, квасоля, узвар, пампушки. Ці страви традиційно готують на
Цей обрядовий здобний хліб всі печуть лише раз на рік. У неділю, в світле свято подають його до столу.
Канапе́ (фр. canapé)- це
Спільний прийом їжі, коли запрошені їдять стоячи, вільно вибираючи страви і напої, обслуговуючи себе самостійно і використовуючи як столове приладдя переважно виделку. стільців та столів зі строго розписаними місцями не передбачається має назву...
Вимоги до якості бутербродів
Який етап НЕ повинен містити творчий проєкт з технології?
Невеличкі кошики з тіста з начинкою (до 10 см у діаметрі) мають назву...
Духовку для випікання тарталеток краще розігріти заздалегідь. Зазвичай їх ставлять в духову шафу, температура в якому досягла ...
Тарталетки найчастіше випікають
Невеликі кулінарні вироби 2-4 см у діаметрі із заварного тіста з різними начинками: заварний крем, салат, гриби, м'ясо та ін. мають назву
Особливістю цього тіста з пшеничного борошна є наявність великих пустот всередині виробів, які заповнюються кремом або іншою начинкою
Яке тісто готується без розпушувачів?
Щоб надати тісту пористості до нього додають різні розпушувачі. Яких видів розпушувачів не існує?
Опара –
Страви та вироби з тіста класифікують залежно від особливостей рецептури й призначення:
Основних видів тіста за способами приготування всього два:
Кенді бар — це
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома