1. Яку форму має напівфабрикат «Котлета»
Яка особливість приготування напівфабрикату «Тюфтельки».
Із якого м’яса приготовляють котлетну масу?
Яка маса з м’яса називається котлетною?
З котлетної маси готують:
До котлетної маси входять такі інгредієнти:
Способи приготування виробів з котлетної маси:
Під час подрібнення забороняється опускати руки в робочу камеру ...
Для приготування котлетної маси використовують
Всі рухомі частини машин повинні бути огороджені, а електродвигуни –
До увімкнення УКМ(або ПУ) слід перевірити
В котлетній масі шматки не розмішаного хліба, вироби мають клейку консистенцію
Маса при зберіганні стала сірого кольору з неприємним запахом
Борошняна паніровка тюфтельок відстала і стала мокра
Котлетна маса доброї якості виходить у тому разі, коли для її приготування використовують
Зберігають напівфабрикати при
Вироби формують у вигляді кульок діаметром 3-4 см обкачують у борошні.
Чому рекомендують використовувати білий черствий хліб без скоринок
Подвійне панірування- це
Панірування у дрібно потертому і просіяному черствому пшеничному хлібі без скоринки;
З м′яса виходять водорозчинні білки, вітаміни, мінеральні та екстрактивні речовини. Процес розморожування проводили
Обсушування м'яса здійснюють з метою
Обмиті туші (півтуші, четвертини) ополіскують холодною водою (12-15 °С).
М'ясо відтаює швидко але втрачає багато м'ясного соку і поживних речовин, погіршується якість готових страв
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома