Харчові отруєння (англ. food poisoning) — це
Найбільш поширеними ознаками харчового отруєння є:
Харчові отруєння поділяються на:
Харчові отруєння мікробного походження поділяються на:
Ботулізм - це:
Розвиток ботулінуса супроводжується:
Основні продукти і причини, що викликають стафілококове отруєння, наступні:
Для попередження мікотоксикозів необхідно вживати наступних профілактичних заходів:
Відповідно до класифікації отруєння немікробної походження ділять на:
Отруєння пророслою картоплею викликано наявністю в ній :
Да найбільш поширених харчових отруєнь продуктами з отруйними домішками відносять:
Яке харчове отруєння може виникнути при споживанні яєць водоплавної птиці?
Яка хвороба виникає при вживанні води з відкритих водойм?
Які з цих грибів є отруйні?
Яка отруйна речовина міститься в ядрах кісточкових плодів?
Яка отруйна речовина міститься в позеленівшій, пророслій картоплі, вічках?
Хвора людина на ангіну є джерелом інфекції
Гострик паразитує:
. Заходами профілактики з гельмінтозами є:
До отрієнь немікробного походження відносять:
Для попередження мікотоксикозів необхідно вживати наступних профілактичних заходів:
а) а) . б)
б) в)
в)
Відповідно до класифікації отруєння немікробної походження ділять на:
Отруєння пророслою картоплею викликано наявністю в ній :
Висока температура,зниження або відсутність апетиту,загальна слабкість ,діарея-це ознаки...
Які бактерії є збудниками хвороб людини
До бактеріальних захворювань належать
Мітотоксикози - це отруєння, які виникають під впливом отруйних сполук, що виробляються
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома