36 група. Пекарська справа. Урок 7,8

Додано: 17 листопада 2021
Предмет:
Тест виконано: 6 разів
10 запитань
Запитання 1

Якою документацією супроводжується кожна партія борошна?




варіанти відповідей

Накладна

Еталонний зразок

Сертифікат якості

Запитання 2

Яка температура для зберігання борошна взимку є оптимальною?


Не більше 8°С

варіанти відповідей

Не менше 8°С

Не більше 8°С

0°С

Запитання 3

При які відносні вологості повітря зберігають борошно?



варіанти відповідей

Не більше 75%

Не менше 75%

100%

Запитання 4

Який термін зберігання борошна стандартної вологості в силосах?




варіанти відповідей

10 діб

30 діб

100діб

Запитання 5

Що роблять з борошном різних партій для покращення якості одного за рахунок іншого?




варіанти відповідей

Змішують

Просушують

Просівають

Запитання 6

Для чого борошно, що надходить на виробництво слід просіювать через дротяні сита?




варіанти відповідей

Видалення домішок

Видалення металевих домішок

Насичення повітрям

Запитання 7

Який гарантійний термін зберігання дріжджів хлібопекарських пресованих?




варіанти відповідей

30 діб

1 рік

12 діб

Запитання 8

При який температурі розморожують дріжджі?




варіанти відповідей

4-6°С

37°С

0°С

Запитання 9

Який продукт використовують для активації дріжджів?




варіанти відповідей

Сіль

Цукор

Оцет

Запитання 10

Для чого в 60-70% розчин цукру додають сіль?




варіанти відповідей

Щоб краще зберігався розчин

Щоб запобігти кристалізації цукру

Щоб розчин був чистим.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест