Для проведення олімпіади з предмета "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" для здобувачів освіти з професії "Кухар" кваліфікаційний рівень 4 розряд
Вкажіть, на які частини розбирають свинячу півтушу:
Вкажіть, який варіант відповіді є неправильним:
Вкажіть, як поділяють страви з риби за способом теплової обробки:
Вкажіть, що являє собою піна, яка утворюється при кипінні бульйонів:
Вкажіть, від чого залежить форма нарізування овочів для заправних супів:
Вкажіть, який варіант відповіді є неправильним:
Виберіть напівфабрикати, які панірують:
До молюсків відносяться:
Яку рибу використовують для фарширування?
Перед смаженням основним способом рибу ...
Для варіння, тушкування великими, порційними і дрібними шматочками використовують такі шматки яловичої туші:
Які частини яловичини використовують для тушкування?
Для чого використовується товстий край?
Температура подачі холодних супів:
Борщ не можна приготувати без:
Виберіть складові для приготування білого основного соусу:
Для смаження риби у фритюрі використовують такі напівфабрикати:
До складу січеної натуральної маси входить:
З бокової і зовнішньої частини задньої ноги нарізають:
Котлети "по-київськи"готують...
Котлети "по-київськи" панірують:
Солоні огірки для розсольнику:
З отриманої на кухню у грудні 50 кг картоплі (маса брутто) можна приготувати:
До заправних перших страв відносяться:
Борщ полтавський готують:
Для дієтичного харчування соуси готують:
Соус – це:
Які бутерброди готують переважно на банкет:
Холодні страви і закуски готують в:
Для приготування кави по-східному використовують:
Чай по-англійські подають з:
Біологічні розпушувачі для тіста – це:
Розпушувачі застосовують для того, щоб...
Дріжджове тісто готують:
Перед випіканням вироби з дріжджового тіста змащують:
Температура подавання гарячих солодких страв:
Перед подаванням свіжі плоди і ягоди...
Залежно від кількості крохмалю киселі поділяють на:
Особливість приготування кави глясе:
Желатин харчовий виготовляють:
Для замішування дріжджового тіста молоко або воду підігрівають до температури ...
При якій температурі випікають невеликі вироби із дріжджового тіста?
Виберіть, де зображено пиріг закритий
До складу комбінованого гарніру входить:
Рідкою основою для холодних супів є:
Який може бути вихід салатів?
Які види салатів відносять до вінегретів?
Виберіть напівфабрикати, які готують лише з яловичини
Для приготування омлетів використовують
Виберіть страву, в якій м'ясо не тушкують разом з гарніром
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома