Вкажіть органічну сполуку, яка є складовою частиною білка:
Руйнування просторової структури білка:
Вкавжіть функціональні групи амінокислот:
Скільки α-амінокислот входить до складу білків?
Властивості, притаманні амінокислотам:
Первинна структура білка:
Амінокислоти відносять до:
Вторинна структура білка - це:
Третинна структура білка - це:
Вкажіть пептидний зв'язок:
Серед переліку оберіть функції притаманні білкам:
Елементи, які входять до складу білків:
Хімічні чинники, які викликають денатурацію білка:
Фізичні чинники, які викликають денатурацію:
Оберіть продукти багаті на білки:
З якими речовинами реагують амінокислоти?
Ким вперше був виділений білок з пшеничного борошна?
Оберіть якісні реакції на білки.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома