Білки - високомолекулярні нітрогеновмісні полімери, мономерами яких є:
Небілковий компонент ферментів:
Первинний рівень структурної організації білкових молекул має вигляд:
Денатурація - це:
До складу білків входить амінокислот:
З поміж речовин вибрати назву ферменту:
Альфа спіраль і бета складчаста структура - це приклад структури білка:
Карбоксильна група у складі амінокислот виявляє властивості:
Фактори, що спричиняють денатурацію білків - це:
(декілька варіантів)
Під час утворення пептидного зв'язку виділяється одна молекула:
Захисну функцію виконують такі білки:
Будівельну функцію виконують такі білки:
Речовина, з якою взаємодіє фермент:
До складу молока входить білок:
Третинна структура білків має вигляд:
З поміж речовин вибрати назви ферментів:
(кілька варіантів)
До складу амінокислот входять групи:
(кілька варіантів)
Ферменти виконують функцію:
Ренатурація - це:
Білок у складі еритроцитів:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома